Déze jeans moet iedere vrouw aan haar garderobe toevoegen
Zie ook:
Delen

Déze jeans moet iedere vrouw aan haar garderobe toevoegen

De jeans is al jarenlang een absolute must in vrijwel iedereens garderobe. Van verschillende fits, tot kleuren en washings: de jeans komt in talloze soorten en maten. En welk seizoen het ook is, we dragen onze geliefde denim modellen al te graag. Waar sommige jeans uit de mode raken en nooit meer terugkeren, blijft de flared jeans geliefd onder vrouwen. En wel hierom!  

Wist je dat de flared jeans ook wel de ‘bell bottom’ wordt genoemd? De jeans loopt vanaf de knieën wijd uit en heeft de vorm van een klok, ofwel ‘bell’ in het Engels. Het praktische model werd voor het eerst gespot bij Amerikaanse matrozen in de 19de eeuw. Halverwege de jaren 60 raakte de flared jeans fit zo populair onder jongeren dat we het model vandaag de dag nog steeds associëren met het hippietijdperk. Sindsdien is de flared jeans niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Eindeloos mixen & stylen

Grote kans dat ook jij een wijd uitlopende jeans in je kast hebt hangen. Lucky for you, zijn de hedendaagse exemplaren meer verfijnd dan ooit. De rekbare stof zorgt voor een comfortabel gevoel en de pasvorm creëert een elegante look. Je kunt de flared jeans dan ook op verschillende manieren combineren. Wat dacht je van een witte blouse en kort jasje voor een casual chic look? Of een stoere sweater en sneakers voor een sportieve uitstraling?

De denim specialist

Kun je wel een handje gebruiken bij het stylen van jouw favoriete flared jeans of is jouw garderobe toe aan een nieuw exemplaar? Bij Jeans Centre ben je aan het juiste adres! Met 45 jaar kennis, ruim 90 winkels door heel Nederland en 10 eigen labels, is de kans groot dat de denim specialisten van Jeans Centre jou helpen aan de juiste fit en/of look. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de Jeans Centre webshop.   

Bron en Beeld: In samenwerking met Jeans Centre.

Delen