100%NL Magazine Jeans Centre
Delen

Toe aan een vertrouwde winkelervaring? Kom dan bij Jeans Centre winkelen.

Hoe fijn is het dat er, in deze turbulente tijd met overal digitalisering, nog een winkel is die je uit je jeugd kent en waar je nog steeds op dezelfde manier begroet wordt. Denk aan een heerlijke kop koffie aangeboden krijgen, spijkerbroeken die op maat aangeleverd worden, spullen die klaar gehangen worden in de paskamer, zoals je het vroeger gewend was.

De meest vriendelijke jeans specialist

Jeans Centre heeft als doel om klanten te blijven voorzien van betaalbare en kwalitatieve mode als de denimspecialist van Nederland met winkels door heel het land en de webshop. Al meer dan 45 jaar is hun ambitie om de meest vriendelijke jeansspecialist van Nederland te zijn. De tijd lijkt even stil te staan als je bij Jeans Centre komt winkelen, want hier neemt men écht de tijd voor jou. Service, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Jeans Centre centraal. Gepassioneerde modeen jeansexperts helpen je om je lekker in je vel te voelen. Voor de specialisten is geen vraag te veel en ze zullen je altijd helpen met een glimlach. De sfeer is laagdrempelig met merkwaarden die ertoe doen en beloftes die nagekomen worden. Bij Jeans Centre draait het om connectie en de klantbehoefte echt begrijpen, om ‘extra mile service’ te kunnen bieden. Met slogans als ‘Wilt u een jeans bij de koffie?’ duiden zij op de huiselijke, ongedwongen en laagdrempelige sfeer, waarbij klanten altijd rustig van een heerlijke Fairtrade kop koffie kunnen genieten zonder het gevoel dat ze iets moeten kopen. Dit gevoel is een ‘’moderne luxe’’ in de hedendaagse soms te hectische wereld. Winkelen zoals winkelen hoort te zijn.

Jeans Centre gelooft dat jeans niet alleen tijdloos zijn, maar ook bijdragen aan een zelfverzekerd gevoel. Het aanbod is breed met ruim tien merken, waaronder Garcia, Tripper, Cars Jeans, Yezz, Wrangler en MUD Jeans. Of je nu gaat voor skinny, flared, straight, slim, boot, mom of wide fit, bij Jeans Centre vind je de perfecte stijl die bij jou past. Je vindt er jeans met een hoge, medium of lage taille en er zijn zelfs diverse lengtematen verkrijgbaar!

koffie jeans Centre

Denim Market bij Jeans Centre

Over traditie gesproken: Het is nu Denim Market! Deze bekende actie organiseert Jeans Centre traditiegetrouw twee keer per jaar. Klanten shoppen in deze periode twee jeans voor 110 euro en nog veel meer aanvullende modeaanbiedingen.

Deze actie loopt tot en met 7 april via www.jeanscentre.nl en in alle fysieke Jeans Centre winkels door heel Nederland.

Ga voor de beste deals tijdens de Denim Market naar Jeans Centre en sla je slag!

100%NL Magazine Jeans Centre Denim Market

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre

Delen