Met deze te gekke mascara kit ben je helemaal klaar voor de feestdagen!
Delen

Met deze te gekke mascara kit ben je helemaal klaar voor de feestdagen!

Met de feestdagen in aantocht geven we altijd net even wat meer aandacht aan ons uiterlijk. Naast een feestelijke outfit en een goed kapsel hoort daar natuurlijk ook een geweldige make-up look bij! De mascara kit van PUPA Milano gaat je hierbij helpen.

De mascara kit bestaat uit een feestelijke clutch met daarin een hele fijne mascara en een mooi potlood. Er zijn zelfs twee varianten van de kit: een met de Vamp! Mascara en multiplay potlood en een met de Vamp! Explosive Lashes met hetzelfde potlood.

Je maakt je Sinterklaas- en/of kerstlook helemaal af met De Vamp! Mascara van PUPA Milano. Deze mascara geven je wimpers in slechts enkele seconden prachtig volume en dat zonder klonters! De Vamp! Explosive Lashes mascara heeft een ultrazachte maxi borstel die zelfs de kortste wimpers benadrukt en lengte geeft. Maak je look af met de Multiplay Eye Pencil. Dit fijne oogpotlood heeft een long-lasting effect en blijft de gehele avond perfect zitten. Je kunt dus gerust een traantje laten bij het uitpakken van een fantastisch sinterklaascadeau of bij het kijken van de All You Need is Love Kerstpecial. 😉

Voor € 19,95 krijg je een superleuke clutch, mascara naar keuze én een heel fijn oogpotlood van PUPA Milano. Ook heel leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics.

Delen