Met deze producten ben je helemaal klaar voor zon, zee en strand!
Delen

Met deze producten ben je helemaal klaar voor zon, zee en strand!

Met dit heerlijke weer krijgen wij spontaan zin om lekker te gaan genieten van zon, zee, strand. En daar hoort zeker ook de real beachlife bescherming van Byron Bay bij! Onze favo’s van Byron Bay vind je hieronder & vergeet ook niet om mee te doen aan de super leuke win actie!

Tan Activator met bruiningsversneller

De Byron Bay Tan Activator producten beschermen je huid tegen de schadelijke UVA & UVB-stralen van de zon, terwijl ze je ook nog eens helpen om een mooie tan te krijgen! De unieke samenstelling bevat namelijk een bronzing stimulator die zorgt voor een diepere bruining en helpt tegelijkertijd huidveroudering door de zon te voorkomen. Bovendien ruiken de producten ook nog eens heerlijk zomers. De Tan Activators zijn verkrijgbaar in de beschermingsfactor 15 & 30. Ook is er een handige ‘face sun lotion’ speciaal voor je gezicht. (Verantwoord) bruinen maar!

Coconut Oilspray

Met de Coconut Oilsprays van Byron Bay waan je jezelf op een tropisch strand. De heerlijke kokosgeur van de producten nemen je – terwijl je gewoon in NL zit – mee naar een tropisch strand. Naast de heerlijke geur beschermen de sprays je natuurlijk ook tegen de schadelijke UVA & UVB-stralen van de zon. En net als bij de Tan Activator producten, helpt het ook huidveroudering door de zon te voorkomen. De Coconut Oilsprays zijn verkrijgbaar in beschermingsfactor 6, 15 en 30.

Cooling Aloë Vera Aftersun Gel

De Cooling Aloë Vera Aftersun Gel is de perfecte cooling down na een zonnige dag. Doordat het flesje is gevuld met maar liefst 93% Aloë Vera Gel wordt de huid gekoeld, helpt het de huid verachten en ondersteunt het hydraterend vermogen van de huid.

Zomerse verpakkingen

Je herkent de Cooling Aloë Vera Aftersun Gel, Coconut Oilspray en Tan Activator producten aan de vrolijke zomerse verpakkingen. Deze zijn namelijk allemaal voorzien van een trendy koordje, met échte schelpjes en hand-made houten kraaltjes. Je vindt de producten o.a. bij Etos, strand- en surfshops en op www.byronbaysuncare.com! Daar krijg je nu ook nog eens een mooie korting. Dat wordt smeren!

Win een Byron Bay beachlife pakket!

Om dit prachtige weer te vieren mogen wij een super leuk Byron Bay beachlife pakket weggeven, bestaande uit: Tan Avitvator SPF 30, Coconut Oilspray SPF 15, Cooling Aloë Vera aftersun, Face cream matt SPF 30 beach bag en een Kikoy Beach towel! Kans maken op deze leuke prijs? Ga snel naar onze Facebookpagina, zoek de post van Byron Bay op en laat ons in de reacties weten met wie jij van de zon wil gaan genieten deze zomer. Jullie maken dan beiden kans op een Byron Bay beachlife pakket!

 

Dit bericht is geschreven in samenwerking met Byron Bay.

Delen