100%NL Magazine Wintermusthaves
Delen

Zes wintermusthaves die jouw geld écht waard zijn.

Ben jij ook zo’n fashionqueen en loop jij er altijd volgens de laatste trends bij? Check dan nu of jij deze 6 items al in je kast hebt hangen. We hebben ook gelijk uitgezocht waar je de items kunt scoren. ;)

Leren jack

Een leren jack maakt jouw outfit compleet. Deze zijn al vanaf €39,- verkrijgbaar bij C&A.

Oversized sjaal

Ook bloggers en vloggers zie je tegenwoordig veel met grote sjaals. Een sjaal die je meerdere keren om je nek kunt slaan, waardoor je er hip uitziet én warm blijft. Bij s.Oliver vind je een groot aanbod van deze sjaals.

Blazer

Een blazer is een fashion-item die niet mag ontbreken in jouw kledingkast. De blazer zorgt voor een sexy maar tegelijkertijd zakelijke uitstraling. Miss Etam heeft verschillende soorten blazers in verschillende kleuren, die ervoor zorgen dat jij er stijlvol uitziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stevige laarzen

Lekker zittende en stevige laarzen zijn onmisbaar in de herfst en winter. Scoor nu jouw boots bij VanHaren.

Dierenprints

Dierenprints bestormen de catwalks en zijn hiermee terug van weggeweest. Bij terStal zijn verschillende kledingitems te vinden van dierenprints van slangen tot zebra’s en meer.

Ruiten

Ook de ruitenprint is weer helemaal HOT. Bij Duifhuizen haal jij nu jouw Burberry look-a-like ruitjes paraplu, en blijf jij droog deze herfst.

Bron: Rebelle | Beeld: C&A, s. Oliver, Miss Etam, VanHaren, terStal, Duifhuizen

Delen