100%NL Magazine hannah
Delen

Stress voor Moederdag? Laat haar stralen met dít originele cadeau!

Op 12 mei worden alle moeders, bijna-mama’s, bonusmoeders en oma’s in de watten gelegd door hun kroost. Het is een feestdag waarbij het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving wordt gevierd. Een bos bloemen, doos chocola of parfum wordt altijd gewaardeerd, al kun je haar dit jaar ook verrassen met een origineel én huidverbeterend cadeau. Wat dacht je van een intensief reinigend detoxmasker?

Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een reinigingsmilk of -olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. De Cleansing Clay uit de Essentials-lijn van hannah is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten. Reeds sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend vanwege de ongekend krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen ten aanzien van de huid. De Cleansing Clay is samengesteld op basis van een synergetische mix van de 100% natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet.

100%NL Magazine hannah

Kaolien, krachtig en absorberend

De kleisoort Kaolien heeft krachtige absorberende eigenschappen bij overtollige talg en onzuiverheden. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid.  Uitzonderlijk rijk aan mineralen, waaronder het voor het bindweefsel belangrijke mineraal silicium. De minerale poeders reinigen de huid grondig, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt kaolien heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van de gevoelige en geïrriteerde huid.

 

Bentoniet, de natuurlijke ‘detox-magneet’

De natuurlijke roze kleisoort Pelavie®, een ingrediënt op basis van bentoniet, is zeer rijk aan humuszuren. De samenstelling bevat meer dan 70 sporenelementen en boordevol natrium. Dankzij de bindende werking het als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden. Tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid.  De formule heeft ook een zuiverende en anti-inflammatoire werking. Het wordt dan ook gezien als een natuurlijke ‘detox-behandeling’ van de huid.

Fris, zuiver en gezond

De Cleansing Clay is geschikt voor iedere huid die behoefte heeft aan een regelmatige dieptereiniging, maar met name voor de onzuivere en/of vettere huid. Vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen ook zeer geschikt voor een gevoelige en zelfs een geirriteerde huid. In tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard, dus na het aanbrengen, inwerken en verwijderen van het masker voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er ook egaler uit. Dankzij de geactiveerde doorbloeding is ook de teint verbeterd. Dagelijks of 2-3x per week, afhankelijk van je huidconditie. Het zorgt er in ieder geval voor dat je weer stralend, fris en zuiver voor de dag komt en je huid er gezond en vitaal uitziet!

Tip voor Moederdag!

De tweede zondag van mei is de perfecte gelegenheid om moeders in het huidverbeterende zonnetje te zetten. Want een gezin, een drukke baan, een actief leven en een overvolle agenda? Dat kan stress opleveren en kan resulteren in bijvoorbeeld onzuiverheden of een geïrriteerde huid. Cleansing Clay to the rescue! Dit unieke masker tilt huidverbetering naar een nieuw level! Met als resultaat een gezuiverde huid, vrij van overtollig talg en irritaties. Met nu een geweldige actie voor Moederdag: bij aankoop van een hannah Red Line product van 30ml ontvang je een Cleansing Clay ter waarde van €42,- cadeau. Geweldig voor je moeder, of stiekem voor jezelf natuurlijk!

Kijk voor meer informatie op hannah.nl

100%NL Magazine hannah

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah

Delen