WOW: Dit is dé manier om nooit meer vieze schoenen in je koffer te hebben
Zie ook:
Delen

WOW: Dit is dé manier om nooit meer vieze schoenen in je koffer te hebben

Ga jij weleens een dagje weg, of op vakantie en kamp jij steeds weer met het probleem dat je je vieze schoenen bij je schone kleding in de koffer stopt? Déze lifehack is hartstikke simpel, maar wel heel handig en hierdoor verdwijnt jouw probleem als sneeuw voor de zon.

Koffer inpakken

Pak jij regelmatig een koffer in voor een nachtje weg, een citytrip, of een lange vakantie? Dan herken je vast het probleem van vieze schoenen bij je schone kleding in de koffer. Je schoenen zijn namelijk al goed ingelopen en die zijn niet meer zo schoon als op het moment toen je ze kocht. Wij van de redactie proberen er altijd het beste van te maken door schoenen tegen elkaar aan te leggen, maar toch lukt het ons niet om alles schoon te houden.

Lifehack

Er is een hele simpele lifehack waar je misschien zelf nog nooit over na hebt gedacht, maar deze werkt echt. Het enige wat je nodig hebt, is twee douchemutsen. Je vouwt iedere douchemuts namelijk om één schoen en zo blijft het vuil in de douchemuts. Je kleding blijft dus schoon en de douchemuts met vuil gooi je bij aankomst/terugkomst gelijk weg. Deze hack is zo simpel, maar wij hadden er nog niet eerder aan gedacht. Hoe handig is dit?

@wibranl

Nooit meer vieze schoenen los in je koffer door deze handige douchemutsen hack! 😍 Stop schoenen, slippers of hakken in een douchemuts en voorkom zo vieze schoenen in je tas of koffer 😏 #wibra #wibranederland #douchemuts #diyhack #handigetip #reistip #inpakken #datdoejegoed

♬ Check It Out – Oh The Larceny

Bron en Beeld: TikTok Wibra

Delen