100%NL Magazine Jeans Centre
Delen

Win win: Déze outfits kun je na de feestdagen ook nog dragen!

De feestdagen staan weer voor de deur en dan willen we er natuurlijk op ons allermooist uit zien. Bij Jeans Centre zijn de feestdagen al begonnen!

Feestelijke items die volledig geïnspireerd zijn op cocktails en confetti, dat is de Holiday collectie van Jeans Centre. En het allerbeste van de collectie is: je kunt het na de feestdagen ook nog dragen! De items zijn gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een jeans of een rokje. Of je combineert een feestelijk jurkje met een comfortabel gebreid vest. Casual feestelijk! De Holiday collectie is van feestelijke kwaliteit én zit ook nog eens heerlijk! Een win win situatie dus 😉

Ondanks de huidige maatregelen rondom het coronavirus kun je het met z’n tweeën ook heel leuk hebben en gezellig maken. Jeans Centre heeft daarom vanaf vandaag de ‘Just The 2 Of Us’ actie! Vanaf vandaag tot zondag 22 november ontvang je 50% korting op het 2e artikel. Ideaal! Zo kun je alvast jouw garderobe winterproof maken met heerlijke warme items of shop je alvast jouw feestelijke outfit voor de aankomende feestdagen.

Sla dus snel je slag bij Jeans Centre!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre

Delen