100%NL Magazine Van Haren Zomerstijl
Zie ook:
Delen

SUN IS OUT: Ontdek jouw perfecte zomerstijl

Het is weer die tijd van het jaar - de zon schijnt, de dagen worden langer en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu al plannen hebt gemaakt voor een zomers avontuur of gewoon geniet van de rustige dagen.. bij elke gelegenheid past een eigen stijl.

Ontdek jouw perfecte zomerstijl

Summertime…and the living is easy. De tijd van: alles kan, alles mag. Heb jij al plannen gemaakt? Waar je ook heengaat, ga je eigen weg. Geniet jij ook van die lange dagen? De kabbelende zee van tijd. Van lekker laat eten, flaneren over de boulevard en morgen is er weer een dag. Maar hoe maakt jouw stijl, jouw zomer nog mooier?

100%NL Magazine Van Haren Zomer

100%NL Magazine Van Haren zomercollectie

Sun is out

Laten we eerlijk zijn, iedereen voelt zich toch beter als de zon schijnt? Gelukkig doet ie dat steeds vaker, maar op de nieuwe zomercollectie van vanHaren is het een zekerheidje natuurlijk. Bekijk hier hun meest zonnige collectie ooit.

Vergeet de kinderen niet

Je hebt het ook vast wel eens, van die momenten dat je ze wel van de bank af wil schreeuwen. Maar gelukkig is het weer om naar buiten te gaan. Erop uit te trekken. Kijk, je wil ‘de schatjes’ deze zomer natuurlijk geven waar ze echt heel blij van worden. Geen net niet schoenen. Gelukkig volgt de nieuwe zomercollectie van vanHaren helemaal de stijl waar zij blij van worden, met jouw portemonnee in ons achterhoofd.

100%NL Magazine vanHaren Kinderen

Laat de zomer maar komen

Of het nu gaat om jouw eigen avonturen, het stralen in de zon of het enthousiasmeren van de kleintjes om naar buiten te gaan, vanHaren heeft de schoenen die passen bij jouw unieke levensstijl. Dus laat de zomer maar komen – wij zijn er klaar voor!

100%NL Magazine vanHaren

Zo stijl je iedere outfit

Op zoek naar de schoenen die jouw outfit naar een hoger niveau tillen? Met de items uit de zomercollectie, denk aan leuke sandaaltjes, heerlijke slippers en sneakers, stijl je iedere outfit. Wij weten zeker dat je met deze schoenen wordt overladen met complimentjes…

100%NL Magazine vanHaren

Tassen voor al je zomeravonturen

Naast een goed paar schoenen, is een stijlvolle tas ook onmisbaar deze zomer. Of je nu op weg bent naar een zonovergoten strandfeest of een ontspannen middag in de stad doorbrengt, met deze tassen pak jij pas echt de shine. Een kleurrijke crossbody, of een beige handtas; de nieuwe zomercollectie van vanHaren heeft het allemaal. Bovendien zijn deze tassen niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Met voldoende ruimte voor al je essentials, zoals zonnebrandcrème, een zonnebril en een goed boek, zijn ze de perfect voor al je zomeravonturen.

100%NL Magazine Van Haren 100%NL Magazine Van Haren

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren

Delen