Pronken met je billen in deze fantastische collectie!
Delen

Pronken met je billen in deze fantastische collectie!

Het zijn de meest kunstzinnige en gave boxershorts die we kennen in Nederland. En dan hebben we het natuurlijk over de boxershorts van Muchachomalo! Alle fans van 100%NL Magazine shoppen deze te gekke boxers nu met éxtra korting!

Elk jaar introduceert Muchachomalo een collectie boxershorts die een verhaal vertellen – verhalen die geïnspireerd zijn voor het echte leven en echte gevoelens – wat er in de wereld gebeurt, waar mensen over nadenken, of zelfs de simpele schoonheid van een tijdperk of plaats. Elke collectie heeft een boodschap.

De Muchachomalo prints zijn allemaal met de hand ontworpen door inhouse artiesten, dat maakt iedere collectie zo uniek! De boxershorts hebben een sportieve uitstraling en passen perfect bij elk lichaamstype. Of je nu een levensgenieter bent of een professionele atleet, de boxershorts van Muchachomalo staan elke man geweldig! En ook nog een leuk pluspunt, vrouwen weten ze ook goed te waarderen 😉

Korting!

Dankzij verschillende vette acties en natuurlijk de gave prints is Muchachomalo een groot succes geworden. Zowel binnen als buiten Nederland! Dit jaar scoor je tijdens Black Friday fantastische deals bij Muchachomalo. Maar het is niet één dag feest, nee, een hele week! En als volger van 100%NL Magazine scoor jij nog eens éxtra korting! Met de code 100PROCENT10 sla je zeker weten je slag op alle Black Friday deals tot en met Cyber Monday op 30 november. Waar wacht je nog op?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muchachomalo

Delen