HEBBEN: Pupa Milano voegt nieuwe items toe aan Natural Side lijn!
Delen

HEBBEN: Pupa Milano voegt nieuwe items toe aan Natural Side lijn!

Sinds 2018 is de Natural Side lijn van Pupa Milano verkrijgbaar en zeer succesvol! En nu is de collectie aangevuld.

Meer producten, meer om van te houden! De producten van Natural Side lijn bestaan voor 86% tot 100% uit natuurlijke bestanddelen en de verpakkingen zijn 100% recyclebaar. De producten zijn zacht voor de huid zonder dat de trendy aantrekkingskracht verloren gaat.

Natural Side Lips

Deze lipstick hecht perfect op de lippen en zorgt voor een intense kleur en stralende finish! Deze lipstick is verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren.

100%NL Magazine natural side

Natural Side Lip Gloss

Deze lip gloss bestaat voor 99,8% uit natuurlijke bestanddelen. Heerlijke lip gloss die niet plakt, zorgt voor een mooie glans en een prachtige kleur geeft. Deze lip gloss is verkrijgbaar in 6 kleuren.

100%NL Magazine natural side

Natural Side Eyes

Deze ogenschaduw heeft een ultrazachte poederstructuur die gemakkelijk mengt en lang blijft zitten. Door de hoge concentratie van ultrazuivere pigmenten en parels zorgt dit voor een intense satijnzachte kleur en is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

100%NL Magazine Natural Side

Natural Side Eye Pencil

Deze eye pencil bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen en heeft een zachte soepele textuur. Het is makkelijk aan te brengen en geeft een nauwkeurige en strakke lijn met diepe kleuren. Bevat Jojobae-Olie, Marula Seed Oil en Shea Butter en is verkrijgbaar in 6 kleuren.

100%NL Magazine Natural Side

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics

Delen