100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

Gezien op TV: Shop de stijl van kasteelheer Martien Meiland!

Wie kent hem niet: de flamboyante kasteelheer Martien Meiland. Samen met Erica, dochter Montana en kleindochter Claire vertrok Martien naar het zonnige Frankrijk om daar een sprookjesachtig chateau te renoveren en gasten te ontvangen.

Wekelijks kunnen we niet één, maar twee keer per week genieten van het wel en wee van de familie Meiland. Met in de absolute hoofdrol: Martien Meiland. De uitgesproken kasteelheer is geliefd om zijn persoonlijkheid, zijn fantastische uitspraken én om zijn gedurfde stijl! Martien ziet er altijd stralend en stijlvol uit, en dat kan jij ook!

Shop de Look!

Wisten jullie dat Martien Meiland groot fan is van het kledingmerk ‘A Fish Named Fred‘? De kleurrijke kleding van A Fish Named Fred hebben vaak een opvallende print met bijzondere tekencreaties. De kleding is van hoge kwaliteit en het oog voor detail is fantastisch! Ideaal voor een kasteelheer, en voor jou! Een overhemd met een opvallende print kun je gemakkelijk casual dragen op een spijkerbroek, zoals Martien hieronder. Wil je het toch nog iets netter laten ogen? Draag het dan met een blazer! Het overhemd dat Martien draagt was zo populair dat het binnen no time was uitverkocht! Maar niet getreurd, we hebben de variant met korte mouwen voor je gevonden:

Je shopt het overhemd hier!

100%NL Magazine Martien Meiland

September zorgt vaak nog voor een heerlijke nazomer, en dan zijn overhemden met korte mouwen de ideale uitkomst! Op deze foto draagt Martien een overhemd met een te gekke papegaaien-print! Om de look helemaal compleet te maken draagt hij er een lichtblauw gilet bovenop.

Je shopt het overhemd hier!
Je shopt het gilet hier!

Beeld: Still Youtube/SBS 6 Chateau Meiland, Instagram Martien Meiland

Delen