100%NL Magazine Martijn Krabbe
Delen

Gezien op TV: Shop de look van Martijn Krabbé!

Iedere vrijdagavond kunnen we weer genieten van 60-plussers die uit elkaar barsten van het talent en alles op alles zetten om de vier juryleden te laten omdraaien. The Voice Senior is razend populair en wordt ontzettend goed bekeken. De populaire talentenjacht wordt gepresenteerd door niemand minder dan Martijn Krabbé.

Als presentator van een populaire talentenjacht is het natuurlijk hartstikke belangrijk om er zo goed mogelijk uit te zien. Het is duidelijk dat de stylisten van Martijn Krabbé er een goede kijk op hebben want week na week  straalt hij in de meest mooie outfits.

Shop de Look!

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in de kledingkast van een man is een prachtig donkerblauw t-shirt. Dit t-shirt kan je eindeloos combineren. Ideaal voor boven op een short om een dagje te genieten van het strand of ga net als Martijn op chique en draag het onder een blazer.

Je shopt het t-shirt hier!

Houd je meer van zonnigere en zomerse kleuren? Dat komt goed uit, want Martijn droeg tijdens The Voice Senior ook een heel mooi geel t-shirt. Zoals je kunt zien is ook dit t-shirt ideaal voor onder een blazer, te gek!

Je shopt het t-shirt hier!

Beeld: ANP, Still The Voice Senior

Delen