SHOPPEN MAAR: Maak kans op € 250 shoptegoed bij Jeans Centre!
Delen

SHOPPEN MAAR: Maak kans op € 250 shoptegoed bij Jeans Centre!

Een van de leukste acties van Nederland is weer gestart: De Denim Market van Jeans Centre! Op de Denim Market shop je twee jeans voor maar € 100 en andere te gekke herfst items van de nieuwe collectie. Dit weekend krijgen we al te maken met herfstweer, dus de perfecte gelegenheid om heerlijk te shoppen in de winkels of thuis te scrollen op de website voor een nieuwe herfstgarderobe!

Van fijne coltruien en T-shirts tot mooie jurken. Om het shoppen zo fijn en veilig mogelijk te maken zijn de winkels van Jeans Centre tijdens de Denim Market een uur langer open en loopt de actie een week langer door. Zo heb je genoeg tijd om jezelf eens te verblijden met een paar leuke items. Voor leuke prijzen!

Winnen!

Tijdens de Denim Market heeft Jeans Centre ook een leuke winactie. Word JC Friend en maak 5x kans op shoptegoed t.w.v. €250. Als JC Friend ontvang je enorm veel voordeel en je kunt je gemakkelijk aanmelden in de winkel of via de webshop. Ben je al JC Friend en shop je tijdens de Denim Market? Dan doe je ook automatisch mee aan deze winactie!

De Denim Market loopt van 23 september tot 11 oktober in alle winkels van Jeans Centre en natuurlijk via de webshop!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre.

Delen