WOW: Deze moeder & dochter collectie mag je niet missen!
Zie ook:
Delen

WOW: Deze moeder & dochter collectie mag je niet missen!

Leontien van Moorsel en dochter Indy lanceren athleisure-chic collectie! Vanaf 15 september is deze collectie verkrijgbaar bij alle 90 Jeans Centre winkels en online.

Jeans Centre samenwerking

Van de sportschool, naar een zakenlunch en een benefitgala. Onze agenda’s zitten vandaag de dag bomvol. Daarom is het extra fijn als onze garderobe bestaat uit comfortabele kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid en op meerdere manieren te stijlen zijn. Hier weet viervoudig Olympisch wielerkampioen Leontien van Moorsel alles van. Het is dan ook geen toeval dat Jeans Centre opnieuw een collectie met deze powervrouw en haar dochter Indy uitbrengt. Fabienne van der Pluym, senior designer Jeans Centre, vertelt: “Leontien is een voorbeeld voor veel Nederlandse vrouwen. Ondanks haar faam, blijft ze nuchter en authentiek. Ze is ‘one of us’ en draagt hiermee de merkwaarden van Jeans Centre uit.” 

Casual-chique  

De capsulecollectie haakt net als vorig jaar in op de sterke band tussen moeder en dochter. “Leontien heeft keihard gevochten voor haar eigen succes. Ze is een doorzetter in alle vormen en omarmt alles als topsport. Indy heeft het sportieve karakter van haar moeder. Dit zie je goed terug in de collectie.” De veelzijdige 8 key pieces zijn tijdloos en behoren tot de garderobe van iedere jonge en volwassen vrouw. De stoffen die zijn gebruikt voor de pantalons, topjes, blouses, sweaters en het pak zijn comfortabel, zodat vrouwen zich vrij kunnen bewegen tijdens alledaagse activiteiten. De groenblauwe, donkergrijze en helderwitte kleuren springen eruit en maken de casual-chique look helemaal af.  

Faves

Leontien vertelt: “De groene blouse is mijn absolute favoriet. Het item zit onwijs lekker en ik kan het voor elke gelegenheid uit de kast trekken. De diepe kleur maakt dit item een eyecatcher waarin ik me erg vrouwelijk voel.” Indy is groot fan van het pak. “Het is oversized, nonchalant en een all-in-one outfit. Ik kan de blazer ook makkelijk combineren met een andere pantalon of de pantalon juist met een top of sweater uit de collectie.”   

Mix and match  

De collectie bestaat uit 12 key pieces die op iedere manier met elkaar (en items die zich al in de garderobe van vrouwen bevinden) gecombineerd kunnen worden. De ultieme basic die je niet terugziet in de LEONTIEN & INDY X Jeans Centre collectie is een jeans. Een stoere, maar logische keuze voor een denimmerk. Alle pieces matchen namelijk ook goed met de jeans uit de winkel. Jeans Centre, Leontien en Indy nodigen alle (jonge) vrouwen uit om de collectie vanaf 15 september hier zelf te bewonderen.  Online kan je de gehele collectie hier vinden. 

Over Jeans Centre 

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 90 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen. Met hart voor denim en denimdrager(s). 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre

Delen