100%NL Magazine hannah
Zie ook:
Delen

WOW: Dit product mag écht niet ontbreken in jouw tas deze zomer!

Tijdens het mooie weer is het super belangrijk om jezelf goed in te smeren. Met deze innovatieve, huidverbeterende lijn van hannah wordt je huid optimaal beschermd!

Verbranden

De zomer is begonnen en de zon begint steeds feller en warmer te worden. Dat betekent dat je jezelf weer goed en vaak moet insmeren tegen verbranding, ook al is dat niet altijd een pretje. Zonnebrand plakt vaak, voelt vet aan en het duurt lang voordat het in de huid trekt. Gelukkig is dit alles nu verleden tijd met het nieuwste product van hannah.

FlairoSun

Binnen de Sun Perfection-lijn heeft hannah onlangs de FlairoSun op de markt gebracht. Deze betrouwbare en effectieve zonbescherming zorgt ervoor dat je op een verantwoorde wijze kan genieten van de zon én dat je je mooie en gezonde huid behoudt. Daarbij is het product ook nog eens vegan én microplastic vrij.

FlairoSun is gebruiksvriendelijk, trekt snel in, voelt niet vet aan, is vegan, microplasticvrij, mild voor onze natuur én heeft een gegarandeerde SPF30. De verpakking met een next-level spraywerking zorgt ervoor dat insmeren een feestje wordt. Klinkt dat niet geweldig?

Spraywerking

De spray werkt hartstikke handig en wordt moeiteloos en gelijkmatig op je lichaam aangebracht. Deze nauwkeurige dosering zorgt ervoor dat de zonbescherming prettig aanvoelt op de huid en maximale comfort biedt.

Daarnaast is de FlairoSun verkrijgbaar in een tottle om makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het terras of een festival, maar ook in een navulverpakking om gedurende een zomerseizoen je nieuwe, favoriete SPF te kunnen bijvullen.

100%NL Magazine hannah

Over hannah

Het merk hannah is voortdurend actief als het gaat om de nieuwste producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten en innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de Sun Perfection-lijn van hannah die vanaf nu is uitgebreid met FlairoSun. Hiermee bewijst het merk van Nederlandse bodem dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan én microplastic vrij!

Benieuwd naar de FlairoSun van hannah? Klik dan op deze link.

100%NL Magazine Hannah

Bron en Beeld: hannah

Delen