100pmagazine_valentijnsdag_muchachomalo

Zó beleven jullie allebei een onvergetelijke Valentijnsdag!

14 februari is het zover: Valentijnsdag! Dé dag om je lief eens extra in het zonnetje te zetten en hem te verrassen met een bijzonder cadeautje!

Op de dag van de liefde wil jij je lover natuurlijk laten merken hoe dol je op hem bent. Je kunt hem overladen met knuffels, complimentjes…én cadeautjes! Met dit sexy cadeautje beleven jullie beiden een onvergetelijke Valentijnsdag én tover je geheid een glimlach op het gezicht van je lief! Hij blij, jij blij.

3D Love Collectie

Wil jij jouw lover dit jaar trakteren op een bijzonder cadeau? Verras jouw lief op Valentijnsdag met de sexy 3D Love collectie van Muchachomalo! Deze gave collectie bevat een 2-pack boxershorts, bestaande uit een boxershort in de kleur van de liefde én een boxershort met een powerful 3D-print! Voor de ultieme driedimensionale ervaring bevat elke 2-pack een 3D-bril. Verder zijn de boxershorts verpakt in een luxe giftbox waardoor je het meteen cadeau kan geven aan jouw lover. Bovendien zitten deze boxershorts heerlijk comfy!

Zo heb jij een leuk én origineel cadeau voor jouw Valentijn op 14 februari! Met de 3D Love collectie van Muchachomalo schiet Cupido namelijk zeker raak!

Waar koop ik deze sexy boxershorts?

De 3D Love collectie is vanaf nu te verkrijgen op de webshop van Muchachomalo of bij een retailer bij jou in de buurt!

100pmagazine_Muchachomalo3DLoveCollection

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muchachomalo.