100pmagazine_zonbescherming_hannah
Zie ook:
Delen

Zo vaak moet je smeren om niet te verbranden in de zon

Verlang jij ook zo naar de zomer? Lekker genieten van de zonnestralen op je huid. Maar dan wel op een verantwoorde wijze!

Eindelijk, de zomer is in aantocht! Naast het heerlijke warme weer op komst, wordt ook de uv-straling sterker. Om een mooie en gezonde huid te behouden is het daarom belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de schadelijke uv-straling. Maar hoe vaak moet je nou eigenlijk smeren?

Hoe vaak smeren?

Hoe vaak je moet smeren, is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met je huidtype, wat je in de zon doet en de actuele zonkracht. Ben jij bijvoorbeeld een echte waterrat? Na zwemmen of afdrogen dien je jezelf opnieuw in te smeren. Maar ook als je veel gezweet hebt! Zelfs als er ‘waterbestendig’ op het flesje staat. En wees vooral niet te zuinig. Zuinig smeren geeft een lagere zonbescherming dan op de verpakking wordt aangegeven. Lekker royaal smeren dus!

‘Maar word ik dan wel bruin?’

Ben je bang dat je niet bruin wordt met een te hoge factor? Het is een misvatting dat je niet bruin wordt wanneer je goed smeert met zonnebrandcrème. Je wordt dus wel bruin, maar je verbrandt niet. Als je goed smeert, blijf je juist langer en mooier bruin. Mooi meegenomen dus.

Smeren, smeren, smeren

Voor een goede bescherming tijdens je verblijf in de zon is niet de hoogte van de factor bepalend, maar het iedere twee uur bijsmeren van de SPF zorgt ervoor dat de zonschade beperkt en voorkomen wordt. Één keer smeren op een dag is dus zeker niet voldoende als je de hele dag beschermd wilt blijven tegen de schadelijke uv-straling. Voor een professioneel advies ben je bij de hannah huidcoach aan het juiste adres. Een huidcoach kan uitleggen hoe je dagelijks met de zon, je favoriete huidverbeterende product in combinatie met je persoonlijke huidbescherming omgaat, zodat je optimaal kunt genieten.

hannah Sun Perfection

Een goede zonbescherming is essentieel voor het behoud van een mooie en vooral gezonde huid. Bovendien voorkom je zo pigmentvlekken! De hannah Sun Perfection lijn bestaat uit een serie huidverbeterende crèmes voor het beschermen en behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Ieder product heeft als basis macadamia olie. Deze rijke voedende olie stimuleert de bruining van de huid (natuurlijke bronzer), beschermt op een natuurlijke wijze tegen uv-straling en heeft een intensief verzachtende werking op de huid. Daarnaast biedt hannah een crème voor het lichaam met een ultrahoge bescherming aan die inzetbaar is voor het hele gezin.

Juvi Protect

Heb jij een lichte huid en verbrand je snel? Dan is Juvi Protect van hannah het perfecte product voor jou! Met een hoge zonbescherming (SPF30) beschermt dit product jouw lichte huidje in de zon, maar ook tegen vrije radicalen. Daarnaast helpt dit product om irritaties en roodheid weg te nemen en heeft het een kalmerende werking dankzij de hoge dosering aloë vera.

Bodyshield

De hannah Bodyshield bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UVA en UVB-filters en biedt een ultrahoge zonbescherming (SPF50) voor zowel volwassenen als kinderen. Het houdt de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil én helpt om versnelde huidveroudering te voorkomen. Bovendien is hij goed smeerbaar, trekt hij snel in en is hij niet plakkerig!

Zonnige ‘sun Set’ actie

Wordt het dit jaar weer een staycation of kies je voor een (verre) zonnige bestemming? Naast een goed beschermde huid tegen een overdaad aan zonnestralen wil je natuurlijk wel in stijl vakantie vieren. Daarom ontvang je nu bij aanschaf van een Sun Perfection-product, een Body Shield en een mini Juvi protect een gaaf strandlaken ter waarde van € 49,- cadeau! Je shopt deze fijne producten bij de hannah huidcoach. Vind hier een huidcoach bij jou in de buurt.
*Zolang de voorraad strekt. 

Over hannah®

Het merk hannah® is voortdurend actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de zonproducten van hannah, waarmee het merk van Nederlandse bodem bewijst dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan, microplastics free én duurzaam! 

100pmagazine_hannah_Sun

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah® | Bron: KWF.nl, Hannah®

Delen