100%NL Magazine Glow
Zie ook:
Delen

Met deze tips behoud je jouw zomerse glow én blijft je huid beschermd!

De zomer is bijna voorbij, maar graag behouden we onze zomerse glow zo lang mogelijk. Hoe doe je dat? Met deze tips blijf jij lekker zomers voor de dag komen.

Zomerse glow

De meeste vakanties en zonnige dagen zijn achter de rug. De dagen worden korter en het weerbericht wordt grauwer. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je zomerse look verdwijnt. Richting de herfst brengen we ongemerkt meer tijd door achter de laptop, voor de tv of met de telefoon in de hand. Het blauwe licht stimuleert veroudering van de huid. Langdurige blootstelling aan geconcentreerd blauw licht kan dan ook huidbeschadigingen veroorzaken.

Met onderstaande producten bescherm je je huid voor schade van buitenaf, behoud jij je zomerse glow en shine jij het najaar tegemoet.

 • Protective Drops SPF 50
  100%NL Magazine Collistar

  De Protective Drops SPF 50 bevat SMART SUN PROTECTION® van Collistar. Deze innovatie laat al het goede van de zon, zoals vitamine D, toe maar blokkeert schadelijke stralingen zoals UVA, UVB en blauw licht. Met dit product is je huid dus het hele jaar door beschermt tegen omgevingsstress, verontreiniging, UVA- en UVB-stralen, en blauw licht: stuk voor stuk factoren die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering en verkleuringen van de huid. De Protective Drops SPF 50 beschermen je huid niet alleen, het heeft daarnaast ook een verhelderende- en anti-age werking. Win win! 😉

 • Attivi Puri Vitamine C concentraat
  100%NL Magazine Collistar

  De Vitamin C + Alpha-arbutine Concentrate uit de Attivi Puri lijn revitaliseert een doffe teint, neutraliseert vrije radicalen, stimuleert de collageenproductie en voorkomt dat het afbreekt. Het resultaat is een stralende en egale teint, de huid is beschermd, gevoed en gezonder. Het reguleert de productie en versnelt de afbraak van melanine, voor een verhelderende werking. Het concentraat is perfect te gebruiken als eerste stap in je beauty routine of bijvoorbeeld onder de Protective Drops SPF 50.

 • Idro-Attiva Antipollution Balm SPF 20
  100%NL Magazine Collistar

  Een multi-actieve crème die de huid beschermt tegen vervuiling en lichtstralen, regenereert en tot wel 72 uur hydrateert. Het beschermt tegen schade van blauw licht afkomstig van onder andere computers en telefoons. Het bevat ook Jojoba- microballetjes die, terwijl ze oplossen, Vitamine E vrijlaten en de huid beschermen en voorzien van energie. De huid wordt zachter, egaler en straalt van gezondheid. Dankzij het hydraterende effect van deze crème is hij perfect voor de aankomende, koude herfstmaanden. Wees goed voorbereid!

 • Deep Moisturizing Fluid
  100%NL Magazine Collistar
  Een echte bestseller; hydrateert perfect tot wel 72 uur, ontgift en beschermt tegen oxidatieve stress. Deze vochtregulerende bodylotion zorgt voor een perfecte hydratatie met detox effect. Door de rijke textuur die snel wordt opgenomen, is de huid tot wel 72 uur gehydrateerd, gevoed en gehuld in een delicate bloemengeur.

   

 • Silk Effect Bronzing Powder
  100%NL Magazine Collistar

  Dit iconische make-upproduct van Collistar schenkt jou in elk seizoen een gezonde, stralende en natuurlijke teint. Het hydrateert en houdt de huid zuiver. Daarnaast beschermt een ander actief bestanddeel de huid tegen digital ageing, oftewel de oxidatie en veroudering van de huid als gevolg van de blootstelling aan het blauwe licht van digitale toestellen. Het product is gemakkelijk aan te brengen en te blenden voor een langdurig ‘sunkissed’ effect op de huid. De iconische geur van Collistar neemt je mee op een reis rond de wereld naar warme en betoverende plekken. De Silk Effect Bronzing Powder is verkrijgbaar in 3 verschillende finishes: matt, glow en shimmer. Voor welke kies jij?

   

  Collistar is verkrijgbaar in de luxe drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Collistar

Delen