100%NL Magazine Bataviastad
Delen

3 redenen waarom jij déze shopstad zou moeten bezoeken!

Ben jij op zoek naar een unieke shopervaring voor een compleet dagje uit? Bezoek dan eens deze shopstad!

Ideale shopstad

Leg de agenda’s maar naast elkaar en pak de datumprikkers erbij, want déze geweldige shopstad moet je een keer bezocht hebben!

Over welke shopstad wij het hebben? Batavia Stad Fashion Outlet natuurlijk!

Batavia Stad Fashion Outlet

In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend: Batavia Stad Fashion Outlet. Je vindt deze unieke ervaring in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad.

Heb jij Batavia Stad nog nooit bezocht en zou je hier heel graag een keer naartoe willen gaan? Wij zetten 3 redenen voor je op een rijtje waarom je deze shopstad écht een keer moet bezoeken!

  • De winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met altijd minimaal 30% tot 70% korting. Hier zijn meer dan 250 (inter)nationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar.
  • Met de VIP Day Pass krijg je 10% extra korting bij de deelnemende merken van Batavia Stad Fashion Outlet. Informeer hiernaar bij het Information Centre.
  • Batavia Stad is dagelijks geopend, met uitzondering van 25 december en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn elektrische laadpalen op de grote parkeerplaatsen. Dichtbij vind je Batavia Haven met verschillende ruime ligplaatsen voor rivier cruises en individuele boten. In de omgeving zijn prachtige thematische fietsroutes.

Al met al zorgt Batavia Stad Fashion Outlet voor een unieke shopervaring en het perfecte dagje weg! Kom voordelig shoppen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Batavia Stad

Delen