Dít zijn de 6 leukste kerstmarkten in Nederland en Duitsland!

Dít zijn de 6 leukste kerstmarkten in Nederland en Duitsland!

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan! Wil jij een leuke kerstmarkt bezoeken? Hier vind je de 6 leukste kerstmarkten die zeker het bezoeken waard zijn.

De leukste kerstmarkten

Heb je al zin in een warme Glühwein en veel gezellige kerststalletjes met de leukste kerstcadeaus? Er zijn ontzettend veel kerstmarkten, zowel in Nederland als in Duitsland. Wij zetten de leukste markten voor je op een rijtje.

1. Aken

Niet te ver, gezellig en overzichtelijk. Naast de gebruikelijke stalletjes met gluhwein, crepes en andere lekkernijen kun je op de kerstmarkt in Aken ook terecht voor leuke spulletjes voor in en onder de kerstboom.

2. Oberhausen

De kerstmarkten van Oberhausen zijn niet alleen bijzonder populair onder Nederlanders, een van de kerstmarkten ligt ook nog eens bij een winkelcentrum met maar liefst tweehonderd winkels. Je kunt deze kerstmarkt dus prima combineren met een middagje shoppen en kerstinkopen doen.

3. Düsseldorf

Voor de ultieme kerstsfeer moet je zeker in Düsseldorf zijn. Düsseldorf telt namenlijk niet één, maar wel zeven kerstmarkten verspreid over de stad. Alle kerstmarkten liggen op loopafstand van elkaar, dus je kunt ze makkelijk in één dag verkennen. Extra veel kerstplezier!

4. Münster

Het oude en historische stadje Munster heeft gedurende het kerstseizoen een heleboel te bieden. De binnenstad met oude koopmanshuizen en kerken is sfeervol verlicht en overal komen de heerlijke geuren van verschillende lekkernijen je tegemoet.

5. Maastricht

Maastricht wordt ook weer omgetoverd tot een magische plek. Terwijl je de leukste accessoires shopt, vermaken de kinderen zich op de schaatsbaan en in het reuzenrad. Zeker leuk om als gezinsuitje te bezoeken.

6. Amsterdam

Oké, het is géén kerstmarkt, maar dit evenement mag zeker niet ontbreken als het om kerstgezelligheid gaat. Rondom de kerstdagen is in Amsterdam het beroemde Light Festival. Hierbij kun je genieten van de lichtkunstwerken op, langs en in de grachten van Amsterdam!

Korting op reizen!

Heb je zin gekregen in een vertrouwde, comfortabele een zorgeloze reis naar de leukste kerstevenementen? Uit met Jonker, partner van 100%NL Magazine, heeft de leukste kerstuitjes. Zij rijden vanuit heel Nederland met luxe touringcars naar de leukste kerstevenementen. Reis mee naar de leukste kerstmarkten in Duitsland (Düsseldorf, Oberhausen en Münster), kom kerstshoppen in Antwerpen of Maastricht, of ga zelfs een dagje mee naar Parijs. Kijk op www.uitmetjonker.nl voor de vertrekdata en beschikbaarheid.

Met de code 100pm ontvang je ook nog eens 10% korting op deze leuke kerstuitjes, waaronder het Amsterdam Light Festival.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Uit met Jonker