100%NL Magazine Vue Willy Wonka
Delen

Dít is waarom je op 9 en 10 december naar een Vue bioscoop moet gaan!

In het weekend van 9 en 10 december kom je helemaal in de winterse sfeer tijdens het Wonka Weekend bij Vue! Een evenement wat je echt niet mag missen!

Maak je wereld een stukje zoeter met de winterse familiefilm Wonka. Hierin zie je hoe de jonge Willy Wonka zijn droom najaagt en vastbesloten is de beste chocolademaker ter wereld te worden. Dat kan natuurlijk niet zonder chocola die je laat vliegen, zingende Oempa-Loempa’s en een wereld vol magie!

Wonka Weekend

Bij Vue Cinemas maak je een speciaal uitje van je filmbezoek aan Wonka! Want op 9 en 10 december barst de magie los in de bioscoop tijdens het feestelijke Wonka Weekend. Tijdens dit speciale thema-evenement geniet je van een hapje, drankje, aangeklede bioscoop en leuke extra’s voor jong en oud! De perfecte manier om in de stemming te komen voor deze onweerstaanbare winterfilm.

100%NL Magazine Willy Wonka

Dromen en magie

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’, het iconische kinderboek van Roald Dahl. De film, met Timothée Chalamet in de hoofdrol, laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier dromen waarmaakt.

Vier de winter in de bioscoop

Ook na het Wonka Weekend is de film Wonka nog volop te zien bij Vue. Wist je dat je kunt kiezen uit een Engels gesproken of Nederlands gesproken versie? En ook de rest van december zit vol vrolijke familiefilms. Zo zie je in Vogelvlucht hoe een vrolijk gezin trekvogels hun eerste overtocht maakt. Of geniet van Juf Braaksel en de Magische Ring, de nieuwe boekverfilming van Carry Slee. Ook Judeska keert terug naar de bioscoop in Bon Bini: Bangkok Nights. Genoeg keuze dus!

Zijn jullie klaar om jezelf te laten betoveren in de bioscoop? Kijk dan nu op vuecinemas.nl voor alle informatie over het Wonka Weekend en mis dit niet!

100%NL Magazine Willy Wonka

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vue

Delen