100%NL Magazine Hotel Zuiderduin
Delen

Super Trouper: laat je helemaal gaan tijdens deze ABBA dinnershow!

Nederland is weer van het slot af! Van de meeste maatregelen hebben we afscheid genomen en heel Nederland is klaar om te feesten. En waar kan dat nu beter dan bij een heerlijk onbezorgd avondje in Hotel Zuiderduin? Er zijn nog tickets beschikbaar voor de dinnershow van ABBA Gold - The Concert Show!

Genieten geblazen!

Wat hebben we er lang met z’n alle naar zitten uitkijken: een avondje ouderwets lallen. Gelukkig mag het weer en zijn de meeste maatregelen niet meer van toepassing. Tijd voor een feestje! Dus kom op: trommel je al je vrienden op, trek je mooiste outfit aan en geniet van een avondje ABBA!

ABBA Gold – The Concert Show

Voor alle liefhebbers van ABBA is er goed nieuws: op zaterdag 9 april kun je genieten van ABBA Gold – The Concert Show! Een sfeervol avondvullend programma wat je niet snel zult vergeten. Het wordt een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Abba. Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de orginele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Geniet van alle grote hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer.

Naast het fantastische liveoptreden is er nog veel meer: zo geniet je van uitgebreide koude en warme buffetten en mag je onbeperkt gebruik maken van het Hollandse drankenarrangement. Moe geworden van al het gefeest? Om 00.00 uur is de dinnershow afgelopen en kan je heerlijk tot rust komen in je hotelkamer. De volgende ochtend word je -misschien ietwat katerig- wakker in Egmond aan Zee. Start de dag met het ontbijtbuffet en waai vervolgens lekker uit aan het strand. Natuurlijk nog helemaal nagenietend van een fantastische avond!

Boek nú!

Ben jij ook zo toe aan een heerlijke avond vol met muziek, dans en lekker eten? Boek dan snel dit arrangement bij Hotel Zuiderduin voor je te laat bent. Want vol is vol!

De prijs voor het arrangement is € 159,- p.p. (in een tweepersoonskamer).

Je boekt hem hier!

100%NL Magazine ABBA Hotel Zuiderduin

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin

Delen