100%EROPUIT: Dit zijn de leukste activiteiten voor in de zomervakantie!
Delen

100%EROPUIT: Dit zijn de leukste activiteiten voor in de zomervakantie!

Blijf jij deze zomer lekker in Nederland of heb jij je vakantie er al op zitten? Dan betekent het nog niet dat je geen plezier kunt hebben! Wij zetten even de leukste activiteiten op een rijtje, die je kunt doen tijdens de zomervakantie.

Stranddagje

Misschien leent het weer er deze week nog niet voor, maar vanaf volgende gaan de temperaturen stijgen! Het strand in Nederland is dan de eerste plek waar iedereen het liefst verkoeling zoekt. In de zomervakantie staat genieten en ontspannen bovenaan ons lijstje, en daar hoort een luierdagje op het strand zeker bij. Het opdoen van een kleurtje, een lekkere lunch en af en toe een duik in de zee. De kinderen vermaken zich uren met het bouwen van een zandkasteel, een potje voetballen of lekker zwemmen. En gelukkig hebben we in Nederland heeft genoeg keuze als het gaat om fijne stranden.

Vakantiepark in eigen land

Wanneer je nog geen vakantie op de planning hebt staan, en dit jaar liever in Nederland blijft, kun je er ook voor kiezen om een paar dagen in eigen land weg te gaan. TopParken heeft bijvoorbeeld een paar leuke zomerdeals! Vind het vakantiepark dat bij jouw past en ga een paar dagen eropuit met het gezin. Neem gerust een kijkje op de website van TopParken voor meer informatie.

BBQ’en

Niets leuker dan samen een avondje BBQ’en! Hang een paar lampjes op in de tuin, laat iedereen wat lekkers meenemen en tafel lekker door tot het donker wordt. De geur van de BBQ, zomerse temperaturen en geliefde mensen om je heen, dat is toch het ultieme vakantie gevoel! Een borrel erbij en een zomerse muziekje op de achtergrond maken het feest helemaal af.

Zonsondergang picknick

Een mooie zomerdag kun je ook eindigen met een picknick op het strand of een andere mooie plek waar je de zonsondergang kan bewonderen. Het brengt zoveel sfeer en gezelligheid met zich mee. Op eigen stoeltjes of op een kleedje, heel knus! Breng je favoriete hapjes, snacks en drankjes, om het nog leuker te maken.

Pretpark

Kinderen vinden uitstapje naar een pretpark altijd een spektakel. En de uitgelezen kans om een pretpark te bezoeken is toch wel tijdens de zomervakantie. Julianatoren is zeker een aanrader om een keer te bezoeken. Het pretpark heeft meer dan 60 attracties en shows. Kinderen vinden het geweldig! Ook Attractie- en Vakantiepark Slagharen is altijd een feestje om te bezoeken. Naast te gekke attracties, vind je er ook een waterpark en kun je er zelfs overnachten!

Shoppen

Voor de wat minder mooie dagen in de zomervakantie kun je kiezen om lekker een dagje te gaan shoppen. Aan de hand van het weer kun je kijken of je gaat voor een overdekt winkelcentrum of een gezellige open winkelstraat. Je kunt er een hele gezellige dag van maken door tussendoor gezellig ergens te gaan lunchen of iets anders lekkers te halen. Altijd gezellig!

Delen