Beleef de ultieme Kerst en Oud & Nieuw op deze magische bestemmingen!

Beleef de ultieme Kerst en Oud & Nieuw op deze magische bestemmingen!

Zin om jezelf eens schaamteloos in de watten te leggen met Kerst of Oud & Nieuw? Laat je verrassen door al het moois wat Europa te bieden heeft. Je leest het hier!

Kerst en Oud & Nieuw reizen

Bolderman heeft de keuze uit het aanbod Kerst en Oud & Nieuw reizen ook dit jaar weer enorm uitgebreid. Reis per luxe touringcar naar een van de vele bestemmingen. Een Kerstreis in het buitenland is een belevenis op zich! En overal wordt Oud & Nieuw op geheel eigen wijze gevierd. Je kunt kiezen uit plekken die een an al feestelijkheid uitstralen en ondertussen kun je heerlijk achteroverleunen en hoef je helemaal niets te doen, behalve genieten.

Wintersfeerreis

Er zijn nieuwe reizen zoals een wintersfeerreis naar Karinthië, de sprookjesachtige omgeving van Andorra en de sfeervolle omgeving van de Eifel en de Moezel. Maar de bestsellers als de Zwitserse Alpen, Glaceren Mont-Blanc Express, Praag, Bohemen en Nauders in Tirol staan natuurlijk ook nog altijd gepland!

Zoveel te kiezen!

Wordt het een geheel verzorgde stedentrip inclusief feestmaal in binnen- of buitenland? Ga je voor een gegarandeerd witte Kerst hoog in de bergen? Een romantische cruise over de Rijn? Of toch liever een sportieve wandel-/langlaufreis? Bij Bolderman vind je de volledig georganiseerde reis die bij jou past, voor een verrassend lage prijs!

Bekijk hier alle winterreizen inclusief vervoer, (feest) maaltijden, overnachting en excursies! 

 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Bolderman