100%NL Magazine Rederij T Hulst
Zie ook:
Delen

Bijzonder uitje: Verken de bollenstreek vanaf het water!

Rederij van Hulst is gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water. Voor particulieren en groepen. Ontdek het prachtige waterlandschap in en om het Groene Hart en de kleurrijke Bollenstreek. Of laat je in de Amsterdamse haven meenemen in een meeslepend verhaal over het verleden, heden en toekomst van deze bijzondere plek.

De rederij verzorgt al ruim 60 jaar evenementen op het water. Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doe je het best op het water. Van een prachtige rondvaart tot een geheel verzorgde dagtocht. De schepen vertrekken uit Warmond, Leiden/ Leiderdorp, Katwijk, Lisse en Amsterdam.

Oer-Hollands landschap

Verken het Groene Hart en de Bollenstreek vanaf het water! Maak een rondvaart over de schitterende Kagerplassen, langs molens, polders, koeien, meren, pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten. Bezoek een werkende molen, de toeristenmarkt van Katwijk aan Zee, Gouda of de Keukenhof. Laat Nederland in al haar schoonheid aan je voorbijglijden, terwijl je geniet van het lentezonnetje!

Aan de Amsterdamse haven

De basis van Amsterdam Boat Cruises is een twee uur durende havenrondvaart. Maar alles kan op maat gemaakt worden. Je gaat mee in een meeslepend verhaal dat het verleden, heden en toekomst van de Amsterdamse Haven vertelt. Vijf generaties Amsterdammers komen aan het woord. Vanaf de River Dream, een imponerend schip met grote glaspartijen en een 360 graden panoramaraam, geniet je van het fantastische uitzicht en bij mooi weer zit je op het panorama- dek. Of kies voor de salonboot Stan Huygens, het voormalige lievelingsschip van Freddy Heineken. Op deze markante verschijning op het water stap je in een wereld van luxe.

KORTING!

Wil jij binnenkort genieten van een geweldige rondvaart? Boek dan snel je tickets met korting!

Op boekingen t/m 30 april 2022 met code: 100NL2022 op een 2 uur durende Havenrondvaart in Amsterdam via amsterdamboatcruises.nl en op de 2 uur durende rondvaart vanuit Leiden via rederijvanhulst.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rederij van Hulst

Delen