100pmagazine_biovakantieoord95jaar
Zie ook:
Delen

Genieten van een zorgeloze vakantie bij Bio Vakantieoord!

Hoera! Het Bio Vakantieoord bestaat 95 jaar! Deze stichting biedt kinderen met een handicap en hun families een onvergetelijke vakantie!

Zorgeloze vakantie

Deze stichting werd bijna een eeuw geleden opgericht om kinderen met een beperking te steunen. Op deze plek kunnen zij samen met hun families genieten van een heerlijke, zorgeloze vakantie. Want hoe je lichaam ook werkt, bij het Bio Vakantieoord zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige vakantie met elkaar. Dankzij aanpassingen en hulpmiddelen kunnen alle kinderen met alle activiteiten meedoen. Elk kind telt evenveel mee en gezinnen gaan hier een onvergetelijke tijd tegemoet!

Volledig aangepast vakantiepark

Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het niet vanzelfsprekend om er even tussenuit te gaan. Ze zijn immers altijd afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen. Hoe anders is dat bij het volledig aangepaste Bio Vakantieoord! Dit is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Bij Bio Vakantieoord is alles aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Zo vind je er een speciaal zwembad, een aangepaste manege, een echte bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma en nog veel meer! En helemaal fijn: gesleep met hulpmiddelen is hier niet nodig.

“Bio is thuiskomen”

Voor veel gezinnen voelt Bio Vakantieoord als thuiskomen. Een vader vertelt over zijn ervaring met deze stichting. “Zo fijn om met alleen een paar koffers op pad te gaan. Alle hulpmiddelen en aanpassingen zijn hier gewoon. Het ontroert mij als ik de kinderen met rode wangen samen zie buitenspelen. Thuis kan dat niet. Bij Bio komen we echt even aan elkaar toe. En ondernemen we activiteiten, sámen. Gek eigenlijk, maar het voelt als thuiskomen.”

Steun Bio Vakantieoord

Danzij steun van donateurs kunnen ook kinderen met een handicap onbeperkt genieten van een beetje vakantiegeluk, bij het volledig aangepaste Bio Vakantieoord! Wil je ook een bijdrage leveren? Of wil je meer informatie over Bio Vakantieoord? Neem dan een kijkje op hun website!

100pmagazine_biovakantieoord

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bio Vakantieoord.

Delen