100%NL Magazine FarmCamps
Zie ook:
Delen

Dit is waarom iedereen dit jaar naar déze boerderij afreist tijdens Pasen

Het is nog wat vroeg in het jaar en je bent misschien nog niet bezig met plannen maken voor Pasen, maar wat nou als wij hét geschikte uitje voor jou en je gezin hebben? Dit wil je niet missen!

Pasen

De feestdagen zijn nog maar net achter de rug, maar voor je het weet staat de Paashaas weer voor de deur. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het maken van plannen en hoe leuk is het om iets in het vooruitzicht te hebben?

Wij zijn er zeker van dat jij geweldige paasdagen gaat beleven op één van de boerderijen van FarmCamps. Je ontsnapt even uit het dagelijkse, drukke leven en geniet van quality time en het leven op de boerderij met je gezin, maar nu volledig in paassferen. Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij: bij FarmCamps kan het allemaal!

5 redenen waarom jij de paasdagen dit jaar bij FarmCamps wil doorbrengen:

1 – Spectaculair paasontbijt

Niets brengt het paasgevoel meer tot leven dan een écht paasontbijt. Terwijl je geniet van het uitzicht op de grazende koeien, vrolijke paarden of nieuwsgierige alpaca’s, kun je smullen van een heerlijk ontbijt, direct bij jullie tent. Dat wordt smullen!

2 – Paaseieren zoeken + kans op weekend weg

Bij Pasen horen natuurlijk ook paaseieren, en op de boerderij zijn talloze grote paaseieren verstopt. Kun jij de meeste eieren vinden? Een extra voordeel voor ouders: het zoeken van paaseieren op de boerderij betekent geen verstoppertje spelen in huis, en je ontloopt het risico om in augustus niet-ontdekte, gesmolten paaseieren tegen te komen. Bovendien is er op elke boerderij een gouden paashaas verstopt. Onder degenen die deze paashaas vinden, verloten wij een weekendje FarmCamps!

Ook bieden onze boerderijen nog veel meer leuke activiteiten aan, denk bijvoorbeeld aan eieren verven, een paasvuur of een heuse paasbingo!

3 – Extra tijd op de boerderij

Nu jullie eindelijk naar FarmCamps kunnen, is het de perfecte gelegenheid om volop te knuffelen met de dieren op de boerderij! En aangezien jullie op vrijdag om 12:00 al mogen inchecken, en op maandag tot 17:00 uur mogen blijven, is er zelfs extra tijd om te genieten van die heerlijke knuffelmomenten.

4 – Een BoerenPaspoort

Ook tijdens het Paasweekend is jouw FarmCamps ervaring niet compleet zonder wat te leren op de boerderij. Bij het inchecken ontvang je het BoerenPaspoort, vol met leuke en educatieve opdrachten om op de boerderij uit te voeren. Heb je alle stempels verzameld? Dan verdien je het speciale BoerenPaspoort om mee naar huis te nemen, gaaf!

5 – Heel veel speelplezier

Zelfs tijdens het Paasweekend ontbreekt het niet aan speelplezier op de boerderijen. Of je nu urenlang ravot in de Hooischuur, op de skelters door het terrein scheurt of op de trampoline springt, je zult zeker niet snel uitgespeeld raken!

Meer informatie over FarmCamps, de mogelijkheden en jullie droomweekend? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: In samenwerking met FarmCamps

Delen