100%NL Magazine Vue Cinemas
Delen

Britt herhaalt dit uitje iedere vakantie: ‘Die eerste keer vergeet ik nooit meer!’

Nu de zomervakantie in volle gang is hopen we natuurlijk met z'n allen op mooi weer. Helaas laat het zonnetje nog even op zich wachten en dus hebben de ouders de schone taak om hun kroost te vermaken. Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpen wij je graag met wat tips.

Zo spraken wij Britt (35) die haar favoriete zomervakantie-tip met ons deelde. Alvast een tipje van de sluiter: er komt verse popcorn bij kijken! ;)

De vakantietip van Britt

‘Hoi! Mijn naam is Britt, ik ben 35 jaar en trotse mama van drie hele leuke, maar ook ondeugende kinderen. Elke ouder zal het wel herkennen: de zomervakantie van de kids vinden we heerlijk, want we hoeven niet meer iedere ochtend om half 9 sharp op het schoolplein te staan. Maar soms kunnen we onze kinderen wel achter het behang plakken… Vooral met slecht weer; probeer je koters dan maar eens te vermaken!’

‘Al vanaf het 2e levensjaar van ieder kind houden wij er een jaarlijkse traditie op na: een bezoekje aan de bioscoop. Het klinkt zo simpel, maar zo is het ook. Voor een perfect dagje uit hoef je het helemaal niet ver te zoeken.’

‘Zo’n eerste keer met je kleintje naar de film vergeet je nooit meer. Dat kleine koppie met grote oogjes die vol verwondering naar het scherm kijken…smelten! Inmiddels is onze oudste dochter alweer 7 jaar en zij weet dondersgoed dat als de schoolvakantie begint wij met z’n allen naar de bioscoop gaan. Wij hebben het geluk dat er een Vue bioscoop op 10 minuten rijden afstand van ons huis is, dus we zijn er zo!’

Films voor het hele gezin

Wil jij binnenkort ook met het gezin naar een heerlijke familiefilm? Er staan weer mooie familiefilms op het programma en die zijn echt niet alleen leuk voor kinderen. Leun achterover in de comfortabele bioscoopstoelen van Vue, pak de verse popcorn erbij en geniet samen van deze vrolijke films:

Ontdek de elementen

De Pixar-film Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we de vorige Ember kennen. Haar vriendschap met de sappige Wade, zorgt ervoor dat ze de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

Zing mee met Juf Roos en de Bellinga’s

Bekende kinderliedjes in een nieuw jasje! In Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog gaat de populaire juf samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

De familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk, maar papa Daniël is per ongeluk het vakantiegeld kwijtgeraakt. Dus komt de vakantie in gevaar… De Bellinga’s: Vakantie op Stelten neemt je mee op een avontuur vol met catchy liedjes.

Griezelen met het hele gezin

Een spookhuis in de bioscoop: Haunted Mansion laat je lachen en griezelen tegelijk. De film is geïnspireerd door de beroemde Disneyland-attractie en gaat over een moeder en zoon die hun huis moeten bevrijden van bovennatuurlijke krakers.

Dit is slechts een greep uit het aanbod van Vue. Het volledige filmaanbod vind je op www.vuecinemas.nl. Of je nu wilt afkoelen in de airco of een uitje zoekt voor een regenachtige dag, Vue biedt de hele zomervakantie lang de beste bioscoopervaring!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vue

Delen