Ben jij Nederland ook zat? Dan is cruisen de oplossing voor al jouw vakantiezorgen!
Delen

Ben jij Nederland ook zat? Dan is cruisen de oplossing voor al jouw vakantiezorgen!

We hebben genoten hoor in Nederland, het is prachtig. Maar nu we weer mogen willen we er ook zoveel mogelijk uithalen. Kun je ook niet kiezen uit één plek die je wilt zien? Ga dan cruisen en maak een combinatie tussen verschillende parels, bijvoorbeeld aan de Middellandse Zee!

Mooier dan je ooit eerder hebt gezien

Van Venetië tot Mykonos en weer terug kom je langs de meest verbazingwekkende en uiteenlopende plekken, die mooier zijn dan wat je ooit eerder hebt gezien. Je kent ze uit de film, van de plaatjes. Maar stiekem heb je altijd gedacht dat het niet echt kon zijn. Dat de foto’s bewerkt zijn en de kleuren aangedikt. Des te groter de verbazing als je deze plekken in het echt ziet. De kleur van het water in Venetië, het wit met blauw van Mykonos. Je gelooft je eigen ogen niet. De tussenstop in het Kroatische Split of Dubrovnik, laat weer een totaal ander beeld zien. Maar al even overweldigend. Kies je voor een cruise langs de ander kant van de Italiaanse laars dan worden onder andere de havens van Barcelona en Malta aangedaan. En kun je kiezen voor een bezoek aan monumenten uit de vroege oudheid in Rome en op Sicilië. Of zoek je het liever hogerop? Een cruise door de Baltische Zee brengt je van Kiel in Duitsland, via de Zweedse wateren en het schilderachtige Stockholm naar het sprookjesachtige Talinn in Estland.

Behouden vaart

Dankzij de strikte gezondheid- en veiligheidsprotocollen kun je met een gerust hart aan boord stappen. Zowel gasten als bemanningsleden worden voor inscheping getest. Er zijn extra COVID-19-tests tijdens de cruise en een dagelijkse temperatuurcontrole. Om afstand tot elkaar te kunnen houden, wordt maximaal 70% van de capaciteit van het schip gebruikt, waardoor je lekker de ruimte hebt. In openbare ruimtes worden mondkapjes gebruikt, met uitzondering van de restaurants, bars en het zonnedek. Alle ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en ontsmettingsmiddelen zijn overal beschikbaar. Ook de excursies worden op een beschermde manier uitgevoerd, wat betekent dat je alleen in contact komt met mensen die ook getest zijn.

Ook boeken is veilig

Dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kun je de vertrekdatum tot 15 dagen voor vertrek zonder wijzigingskosten omboeken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het niet duur. Zeker niet als je bedenkt dat alles inclusief is: vervoer, overnachting en de maaltijden. Indien aangegeven wordt het vervoer naar het opstappunt voor je geregeld, overnacht je in een hut naar keuze op basis van volpension en krijg je water koffie, thee bij het buffetrestaurant. Bovendien kun je heel voordelig drank-, wifi- of andere pakketten vooraf met korting bijboeken. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Nu alleen nog een bestemming uitzoeken. En dat is met de enorme keuze aan fantastische plekken waar de schepen aanleggen, dan wel weer een lastige…

Cruisen is…

Veilig, compleet verzorgd, voor het hele gezin, avontuurlijk, onderhoudend, rustgevend, luxe, culinair, één keer koffer in- en uitpakken, verrassend laag geprijsd, veel bij te boeken extra’s, een luxe hut naar keuze, faciliteiten aan boord voor jong en oud, afwisselend maar vooral een onvergetelijke ervaring!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MSC Cruises.

Delen