100%NL Magazine Byron Bay
Delen

Déze items zijn onmisbaar tijdens een dagje strand!

De aankomende twee weken zijn er tropische temperaturen op komst. En dat betekent dat we optimaal kunnen genieten van de zomer in eigen land! Bijvoorbeeld op een van Nederlands heerlijke stranden. Wij zetten even alle items op een rijtje die onmisbaar zijn voor een dagje strand.

Zonnebrand van Byron Bay

Wil jij met een prachtig gebruinde huid terugkomen van een dagje strand? Gebruik dan Byron Bay Tan Activator SPF 30 voor een diepere bruining van de huid! Gebruik je liever een Olie? Kies dan voor de Tanning Oil SPF 15 van Byron Bay met heerlijke kokosgeur. Deze zorgen er beide voor dat je huid in goede conditie blijft. En hoe leuk is het trendy koordje met échte schelpjes waar alle flessen van zijn voorzien.flessen van zijn voorzien!

Een goed boek

Waar heb je meer de tijd voor het lezen van een goed boek dan op het strand! Kies een rustig plekje uit op het strand en droom lekker weg in een prachtig zomerboek. Misschien een van Suzanne Vermeer of het nieuwste deel van De Zeven Zussen van Lucinda Riley!

Koelbox met koude drankjes

Op een zomerse stranddag ben je al snel toe aan een heerlijk koud drankje. Vermijd de rijen bij strandtenten en neem zelf een lading koude drankjes mee in een handige koelbox! Ook kun je hierin een lekkere snack meenemen zoals sandwiches of snoepgroenten.

Zonnebril

Naast dat een zonnebril natuurlijk ontzettend praktisch is voor die felle zonnestralen, staat het ook nog eens super fashionable! Ga voor een grote aviator bril of een met gekleurde, transparante glazen. Heel modieus!

Haarborstel

Na een duik in de zee, loopt niet iedereen met prachtige beach curls het water uit. Vaak is je haar aan het eind van een stranddag een grote warboel van klitten. Neem daarom altijd een haarborstel mee voor het geval je even een verfrissende duik wilt nemen.

Draadloze speaker

Heb je je boek uitgelezen? Verbind dan je telefoon met je draadloze speaker en luister naar de leukste zomerhits. Sluit je ogen en het lijkt net of je ligt te genieten aan het strand op een tropische bestemming!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Caresse Cosmetics.

Delen