100%NL Magazine de Tuinderij
Zie ook:
Delen

Uniek én hilarisch uitje: De WC-pot race!

Ben jij op zoek naar een uniek bedrijfs-, familie- of groepsuitje? Bij de Tuinderij kan je de strijd aan gaan tijdens een hilarische WC-pot race!

De Tuinderij in Westland

Feestlocatie De Tuinderij biedt compleet dagvermaak voor ieder gezelschap. Het aanbod aan activiteiten is uniek en gevarieerd. Voor jong & oud plezier!

Van hilarisch binnen activiteiten zoals ‘Wc-Pot Race’ en ‘Plankgas door de Kas’ (Scootmobiel-race), Levend tafelvoetbal, 4 op ’n rij Ballenrace tot aan unieke buitenactiviteiten zoals onze nostalgische Solex Tours en moderne E-kickbike Tours.

Aansluitend een heerlijke barbecue of (winters) buffet? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! De Tuinderij is het hele jaar geopend en zorgt zowel in de warme als koude maanden voor een unieke, gezellige en knusse sfeer. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie over alle activiteiten & buffetten op de website: https://www.detuinderij.nl/

WC-pot race

Bij de Tuinderij kan je terecht voor de allerleukste en grappigste activiteiten, maar als er één activiteit bovenuit springt is het wel de WC-pot race! Ga de strijd aan en stop op een levensechte gemotoriseerde WC pot en race jouw team naar de winst! Natuurlijk doe je dit wel geheel in stijl: in een badjas met een mok in je hand!

Wat is de bedoeling van de hilarische WC-pot race? Om de palen die naast de pot zitten moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten. Maar let op: er zijn ook WC-rollen met minpunten die je bij je collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs!

Met wie zou jij de strijd aan willen gaan?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Tuinderij

Delen