Dít zijn de leukste films voor het hele gezin in de kerstvakantie!

Dít zijn de leukste films voor het hele gezin in de kerstvakantie!

De kerstvakantie is het perfecte moment voor een bioscoopuitje met het hele gezin. Met deze tips van Vue Cinemas genieten de kinderen én jijzelf van de leukste familiefilms.

Dieren in de hoofdrol

Betreed een wereld vol sprookjesfiguren in De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. De geliefde roekeloze kat die iedereens harten stal in Shrek, heeft zijn negende leven bereikt. Om zijn verloren levens terug te krijgen, gaat hij op een spannende reis door het Zwarte Woud. Maar hij wordt op de hielen gezeten door misdadigers en premiejagers.  Hou je meer van een avontuur op zee? In Oeps! Kids overboord zie je hoe Finny en Leah uit hun Ark gespoeld worden en op zee moeten overleven. Kerst was nog nooit zo avontuurlijk in de bioscoop!

Films van eigen bodem

Er staan dit jaar weer mooie Nederlandse films op het programma, leuk voor het hele gezin! Geniet van een heerlijk winterse familiefilm met Hotel Sinestra. Tijdens een skivakantie in dit hotel wenst Ava haar overbezorgde ouders (Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger) weg. Maar dan zijn de volgende ochtend ineens alle volwassenen verdwenen… Fans van de Minidisco kunnen hun hart ophalen met Het Feest van Tante Rita. Moeder Edsilia Rombley verrast haar kinderen met een uitnodiging voor het grootste dansfeest van het jaar. Maar de weg naar het feest zit vol belemmeringen.

Nog meer muziekfilms!

Voor de muziekliefhebbers heeft de bioscoop nog meer te bieden! Beleef een magisch kerstavontuur met De Notenkraker en de Toverfluit. Een animatiefilm vol betoverende liedjes met de stemmen van Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen. Of maak kennis met een zingende krokodil in Wil de Krokodil, met nummers die in de Engelse versie gezongen zijn door popicoon Shawn Mendes. Genoeg films om even te ontsnappen aan de feestdrukte! Deze films en nog veel meer titels zijn nu te zien bij Vue! Bekijk snel het volledige filmaanbod en geniet samen van de mooiste, grappigste en meest meeslepende films.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met VUE cinemas.