familytime_kerstvakantie_topparken
Delen

DOEN: lekker eropuit met je gezin of familie in de kerstvakantie!

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur! Voor veel mensen een heerlijk vooruitzicht met extra quality time voor gezin en familie. Een ideaal moment om dit veelbewogen jaar samen goed af te sluiten!

Een weekendje weg of midweekje in december is de ideale gelegenheid om samen met je gezin en/of familie het jaar goed af te sluiten én samen de mooiste herinneringen te maken. Met de volgende activiteiten kun je het tijdens je verblijf samen éxtra gezellig maken.

Maak een winterwandeling

Haal een frisse neus en maak een mooie winterwandeling op de Veluwe! Dit is een schitterend natuurgebied waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Tip: neem een thermosfles mee met een warme drank en eventueel wat lekkers. Hoe fijn is het om onderweg even te stoppen om te genieten van de mooie omgeving! Wie weet spot je wel een ree! Naderhand kun je jezelf opwarmen met een kop warme chocolademelk.

Organiseer een kerstdiner

Maak je verblijf extra feestelijk en organiseer een kerstdiner! Dek de tafel, steek een paar kaarsjes aan en zorg voor een gezellig muziekje. Kies de gerechten bij je favoriete restaurant, flesje wijn erbij…en genieten maar! Zo hoef je zelf niet aan de slag én kun je lekker genieten van elkaar en de gezelligheid.

Bordspellen

Organiseer een spelletjesavond met het hele gezin! Speel een potje Mens-Erger-Je-NIet, Levensweg of Monopoly. Dat zijn spellen waar je wel een tijdje zoet mee bent én waarbij de spanning en strijd hoog op kan lopen. Ideaal voor een spelavondje met het hele gezin! Tip: voeg er een win-element aan toe. Dit is vooral voor kinderen meestal een reden om extra goed hun best te doen.

Houd een kerstfilm-marathon

Is het slecht weer buiten of heb je stiekem gewoon zin om lekker onder een kleedje in de bank te kruipen? Houd dan een Netflix-marathon! Vanaf november staan er al talloze kerstfilms op het medium en dus kun je onbeperkt genieten én alvast in de kerststemming komen. Zet de chips op tafel, een lekker drankje erbij en klaar is kees!

Altijd een geschikte locatie, óók op het allerlaatste moment

Wil jij in december mooie vakantieherinneringen maken samen met je gezin en/of familie? Bij TopParken vind je gegarandeerd een geschikte locatie voor een paar dagen weg in december. TopParken heeft maar liefst 12 vakantieparken verspreid over vijf provincies! Zo vind je altijd, óók op het allerlaatste moment, een leuke locatie om er even heerlijk tussenuit te gaan met je gezin en/of familie.

Vakantieherinneringen maak je samen

Kom je ook vakantieherinneringen maken bij TopParken? Bekijk de nieuwe, sfeervolle commercial van TopParken!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken.

Delen