Edsilia Rombley heeft haar eigen bloem in Keukenhof en hij is heel bijzonder
Zie ook:
Delen

Edsilia Rombley heeft haar eigen bloem in Keukenhof en hij is heel bijzonder

Miljoenen bloemen staan weer te bloeien in Keukenhof en niemand minder dan Edsilia Rombley heeft dit keer haar eigen bloem en hij is práchtig!

Edsilia Rombley

Edsilia Francisca Rombley is bekend als Nederlandse zangeres en presentatrice. Ze is bekend geworden door haar winst van de Soundmixshow en haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1998 waarbij ze de vierde plaats behaalde. Edsilia is in 2006 getrouwd met haar grote liefde, Tjeerd Oosterhuis. In 2010 kregen zij samen hun eerste dochtertje, Imaani. Drie jaar later werd hun tweede dochter, Aisa-Lynn, geboren.

Keukenhof

Keukenhof is bekend onder de Nederlanders én toeristen. Het is namelijk de grootste bloementuin ter wereld. Jaarlijks komen er duizenden mensen op af, om de mooiste bloemen te zien bloeien en om er uren doorheen te wandelen. Ieder jaar is het weer een belevenis om naartoe te gaan, doorheen te lopen of om alleen al foto’s van te zien.

Anthura Rombley

Edsilia Rombley viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en om dat te vieren heeft zij dit jaar haar eigen orchidee in Keukenhof. Het werd de Phalaenopsis potplant ‘Anthura Rombley’. De rijkbloeiende en prachtig gekleurde Phalaenopsis van veredelaar Anthura in Bleiswijk is onderscheidend ten opzichte van bestaande tulpen. De rode bloemen zijn niet alleen heel mooi, maar ook uniek. Geen een boem is namelijk hetzelfde. De ‘Anthura Rombley’ staat net zoals Edsilia Rombley voor onovertroffen veelzijdigheid.

’Ik vind orchideeën mooi en toch iets krachtigs hebben. Ze passen overal en bij iedereen. Een veelzijdige bloem! Ik ben vereerd en trots. Wie kun je nou niet blij maken met een bloemetje? En dan is deze prachtige plant ook nog eens naar mij vernoemd, helemaal fantastisch. We are a match’, vertelt Edsilia tijdens het dopen van de orchideeën. Haar schoonvader is kortgeleden overleden en hier heeft Edsilia het nog steeds moeilijk mee. Een dagje Keukenhof en de doping van haar eigen orchidee was een goede afleiding. ‘Nog steeds ben ik aan het verwerken dat we afscheid moesten nemen van mijn lieve schoonvader, maar vandaag had ik een mooi momentje’, schreef zij op Instagram. Wat bijzonder…

Bron en Beeld: Keukenhof

Delen