100%NL Magazine Fien en Teun attractie
Delen

Fien & Teun fans opgelet: deze nieuwe attractie is geopend!

Heel mooi nieuws voor alle kleine fans van Fien & Teun, want er is een spiksplinternieuwe attractie geopend op Avonturenboerderij Molenwaard!

Avonturenboerderij Molenwaard

Stap binnen in een wereld vol avontuur en plezier! Ontdek Avonturenboerderij Molenwaard boordevol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows die jong en oud betoveren. Neem plaats op een oer-Hollandse trekker en maak een spannend ritje door het park, scheur door de Boomgaard in een Fruitkistje of laat je betoveren door de vrolijke klanken van de shows van Fien & Teun.

Maar dat is nog niet alles! Laat je verbazen tijdens de leerzame boerenschuurshows en ontmoet je favoriete boertje en boerinnetje Fien & Teun! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en word je een echt boertje of boerinnetje. Bezoek Avonturenboerderij Molenwaard en bleef een dag vol plezier en leerzame ervaringen!

Fien & Teun Trekkerbaan

Na een jaar lang bouwen en aftellen was het op 17 april jl. dan eindelijk zover: de opening van het gloednieuwe themagebied ‘Het Erf’ op Avonturenboerderij Molenwaard. Een hele mijlpaal voor de boerderij, want voor het eerst kunnen bezoekers genieten van een volledig mechanische attractie: de Fien & Teun Trekkerbaan! Met zijn indrukwekkende lengte van 170 meter is de Fien & Teun Trekkerbaan het kloppende hart van Het Erf. Een unieke rit van drieënhalve minuut vol bewegende elementen en verrassende wendingen, met als klap op de vuurpijl een onvergetelijke fotoherinnering aan boord. Stap met het hele gezin in één van de kleurrijke trekkers en laat je meevoeren door de betoverende wereld van Fien & Teun. Een belevenis voor jong en oud!

100%NL Magazine Fien en Teun Trekkerbaan

Maar dat is niet alles wat Het Erf te bieden heeft. Ontdek naast de Fien & Teun Trekkerbaan het knusse horecapunt ‘Bakkerij de Boerderij’ voor een smakelijke traktatie en ga op avontuur langs het betoverende ‘Insectenpad’.

Breng een bezoekje!

Dus kom op: maak je klaar voor een onvergetelijke dag en breng een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard. Je maakt gegarandeerd herinneringen voor het leven!

Tickets om Avonturenboerderij Molenwaard te bezoeken vind je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met van Hoorne

Delen