Hier kun je vanaf vandaag gratis op date met je geliefde!
Delen

Hier kun je vanaf vandaag gratis op date met je geliefde!

Vanaf vandaag is het leukste en spannendste Valentijnscafé van Nederland geopend en jij kunt daar samen met je partner, nieuwe vlam of toekomstige liefde een fantastische Valentijnsdate beleven!

Het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha brengt mensen dichter bij elkaar met de opening van Buddha to Buddha’s House of Valentine. Met een speciaal kaartspel kun je elkaar de meest interessante vragen stellen om zo elkaar beter te leren kennen. Zeker weten de meest unieke date die je ooit hebt gehad!

Buddha to Buddha heeft dit bijzondere initiatief in het leven geroepen naar aanleiding van de nieuwe Up to date campagne. Deze campagne focust op hedendaagse liefdesverhalen en moderne relaties. En dan is Valentijnsdag toch de perfecte dag om nieuwe liefdesverhalen en relaties te creëren!

Er zijn maar liefst vier zones waar jij samen met je date de ultieme dating experience kunt beleven: The Safe Zone, The Truth Zone, The Intimate Zone en The Free Zone. Bovendien is er een tarotkaartlezeres aanwezig, een kinky ballenbak en word je voorzien van een gratis drankje.

Het speciale café kun je vanaf vandaag elke dag bezoeken tussen 16:00 en 22:00 bij de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, maar vol = vol. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan snel je gratis tickets hier! Naast deze speciale date ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis. Je wordt namelijk verrast met een heel bijzonder cadeau van Buddha to Buddha. Wanneer ga jij op date?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Buddha to Buddha.

Delen