100%NL Magazine droomzomer
Delen

Droomzomer: geniet van grootste sportevenementen op het mooiste plekje van Nederland!

Na een lange winter van lockdowns, besmettingen en de avondklok lijkt er licht te zijn aan het einde van de tunnel. Langzamerhand gaan er weer winkels open, zijn steeds meer mensen gevaccineerd en is de lente deze week echt begonnen. Ook zijn we op een punt aangekomen dat we ontzettend toe zijn aan vakantie, maar nog geen concrete plannen hebben. Een ding is in ieder geval zeker deze zomer: als het aan TUI ligt, gaan we een droomzomer tegemoet!

Samenzijn en oranjegevoel

De zomer van 2020 zou er een voor in de boeken worden. ’s Werelds grootste sportevenementen zoals het EK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France, Wimbledon en natuurlijk Formule 1 op Zandvoort zouden gaan zorgen voor een zinderende sportzomer. Een zomer van samenzijn en het oranjegevoel. Gevoelens waar we eigenlijk allemaal naar hunkeren. En gevoelens die we, na lang wachten, dit jaar gewoon samen in Nederland kunnen beleven!

Droomzomer

TUI heeft de handen ineengeslagen met Droomparken en Helden Magazine en samen organiseren zij dit jaar de Droomzomer! Een zomer waarin we op een verantwoorde manier met z’n allen kunnen genieten van alle geweldige sportevenementen. In Droompark De Zanding in Otterlo kun je namelijk vanaf 11 juni t/m 6 september 2021 met het hele gezin, koppels of vrienden samen kijken naar alle grote sportevents. Tegelijkertijd ben je natuurlijk omringd door de prachtige natuur van de Veluwe en ervaar je het echte vakantiegevoel. Bovendien worden er meerdere sportieve activiteiten georganiseerd en is er live entertainment. Ook zullen bekende sportgezinnen je welkom heten en het gastheerschap op zich nemen voor de hele week in de vorm van inspiratiesessies, voor- en nabeschouwingen van wedstrijden en het hosten van activiteiten en clinics.

Wedstrijden op groot scherm

Alle sportwedstrijden die deze zomer gaan plaatsvinden zullen in het Droompark te zien zijn op groot scherm. Zo kun je vanaf het terras met een hapje en een drankje het echte oranjegevoel ervaren in het zonnetje. Via een handige app kun je dagelijks sportlessen zoals boksen, yoga, hardlopen en meditatie reserveren en zal het animatieteam de kinderen maar ook volwassenen bezighouden met verschillende toernooien zoals voetbal en jeu de boules.

Boek jouw droomzomer!

Nu er toch nog veel onzekerheid heerst over vakantie in het buitenland en de zomers in Nederland elk jaar mooier lijken te worden, is het extra fijn om de zomer in eigen land door te brengen. Op Droompark de Zanding waan je je in een paradijs van mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen van de Veluwe. Bovendien is er een zwembad, wellness en zelfs een strand aanwezig op het park om jouw vakantie compleet te maken. Boek nu jouw ideale droomzomer via de website van TUI. En wees snel, want de reserveringen stromen al binnen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TUI.

Delen