Gun een droomvakantie aan een gezin met een ernstig ziek kind
Delen

Gun een droomvakantie aan een gezin met een ernstig ziek kind

“Een ernstig ziek kind laat je geen moment los. Toen we hoorden van Villa Pardoes konden we ons geluk niet op. Even geen gedokter, maar een weekje onbekommerd genieten met het hele gezin. Heerlijk op adem komen in een sprookjesachtige Villa en - voor ons niet onbelangrijk - het verblijf en alle uitstapjes hebben ons geen euro gekost. Een onvergetelijk sprookje!”

Daar vergeet je álles

Het motto van Villa Pardoes luidt “Daar vergeet je álles”, omdat Villa Pardoes er naar streeft om kinderen in een mooie, magische omgeving een droomvakantie te bieden. Waar ze, samen met hun ouders, los kunnen komen van de gedachte aan hun ziekte. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met Ridders en met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de PicknickPlaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Ken jij een gezin met een ernstig ziek kind of heb je zelf een ernstig ziek kind, in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar? Ga dan naar www.villapardoes.nl/delen om een ander gezin of je eigen gezin aan te melden voor een gratis vakantieweek voor het hele gezin in Villa Pardoes.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes

Delen