Het leukste circus van Nederland is terug en jij kunt er naartoe!
Zie ook:
Delen

Het leukste circus van Nederland is terug en jij kunt er naartoe!

Komt dat zien! Komt dat zien! Dagelijks treden Randy & Rosie op in hun nieuwe show in het American Circus Theater, het leukste circus van Nederland!

Het leukste circus van Nederland!

Blijf jij deze zomer ook in Nederland en ben je nog op zoek naar een te gek of uniek uitje? Zoek dan niet langer! Ons eigen kikkerlandje heeft zoveel te bieden. Want wat dacht je van een spectaculaire circusshow voor jong en oud?

Randy & Rosie

In het allerleukste attractiepark van Nederland, Slagharen, vind je de Western Circus Show met Randy & Rosie! Met stip het allerleukste circus van heel Nederland.

Dagelijks treden Randy & Rosie op in hun nieuwe show in het American Circus Theater. Samen met internationale artiesten die acrobaten- en illusionistenacts uitvoeren. Een show voor jong en oud! Wasberen die samen acrobaten- en illusionistenacts uitvoeren? Het bestaat echt!

100%NL Magazine Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

De hele zomer staat Attractie- & Vakantiepark Slagharen in het teken van het Wilde Westen. Beleef een Wild West Summer in Slagharen!

Stap in de Ripsaw Falls of ga het watergevecht aan in de Expedition Nautilus. Ook tijdens warme dagen is er genoeg verkoeling te vinden. Voel de frisse wind door je haren in de Gold Rush of de Free Fall. Met meer dan 30 attracties is er genoeg keuze!

Wil jij binnenkort genieten in Slagharen? Koop dan snel je tickets hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen

Delen