100%NL Magazine Van der Valk
Zie ook:
Delen

Ideaal bedrijfsuitje: een VR gamepark, losgaan tijdens karaoke en drankjes aan de Beachbar!

Hotel Amersfoort A-1 is het eerste Van der Valk Hotel met een compleet food & fun concept. Bij Club Tucan is één ding zeker: niemand hoeft zich te vervelen! De combinatie van food & fun spreekt iedereen aan. Werk en ontspanning. Vriendengroepen die elkaar uitdagen, een karaokeavond met collega’s of een gezellig familie uitje. Het kan allemaal!

Op een vliegend tapijt

Het idee voor Club Tucan is van Marlijn van der Valk: “Tijdens een familiebespreking was er tijd voor ontspanning met een Virtual Reality game. Door een speciale bril leek het alsof je in een andere wereld was. Dat wilde ik ook in ons hotel! Ik wilde het wel meteen serieus aanpakken, met een goed foodconcept en professionele spelapparaten. Een Chinees bedrijf adviseerde wat het best zou passen, in China zijn ze verder met Virtual Reality dan wij. Zo is er ‘Het vliegend tapijt’, waarbij je op een schaal zweeft. Zelfs de meest stoere mannen krijgen daar zweethanden van!”

100%NL Magazine Van der Valk

Net als Max Verstappen

Afgelopen zomer werd Club Tucan in het midden van het land geopend. Een hotspot met een professionele game club, met arcadespellen als airhockey, pool biljart, flipperkast en een boksbal. In het Virtual Reality gamepark staan 8 simulatiemachines voor individueel- en teamvermaak, die volledig van de nieuwste 5D-technologieën zijn voorzien. Ook zo’n fan van Max Verstappen en benieuwd wat hij voelt en ziet op het circuit? Dat kan op een van de racing simulatoren. Door de meebewegende stoel en voelbare G-kracht komt deze erg dicht bij de realiteit. Als coureur draag je een Virtual Reality bril om 360 graden zicht te hebben over het circuit!

Jeu des boules & karaoke

Je kunt ook traditionele spellen spelen, zoals tafelvoetbal en jeu de boules. Vanuit de Beachbar heb je daar – met een cocktail in je hand – mooi zicht op. Jeu de boules is een ongedwongen spel voor jong en oud, en dat is precies waar Club Tucan voor staat. Dat iedereen zich op zijn eigen manier kan vermaken. Restaurant Marley’s is vernoemd naar zanger Bob Marley en ademt die ontspannen tropische sfeer. Aansluitend zijn er een grote kinderhoek en aparte kinderkamer met gave gadgets zoals een VR zandtafel. Of leef je uit in een van de twee karaokekamers, waar je je schor kunt zingen zonder dat iemand daarbuiten wat hoort.

100%NL Magazine Van der Valk

Kijk voor meer informatie en bijzondere arrangementen op hotelamersfoorta1.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van der Valk

Delen