100pmagazine_achtbaan
Zie ook:
Delen

In déze spectaculaire achtbaan word je wel drie keer gelanceerd!

Ben jij een echte durfal en houd je wel van een beetje spanning? Dan wil jij deze bloedstollende attractie niet missen!

Van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen

Nu het voorjaar is begonnen, openen veel pretparken hun deuren voor bezoekers. En dus kunnen we met z’n allen weer genieten van een dag vol avontuur! Ben jij een achtbaanfanaat en dol op een beetje spanning? De spectaculaire Gold Rush achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit. Tijdens de rit ga je twee keer over de kop en bereik je een hoogte van wel 33 meter! De Gold Rush is de eerste achtbaan in Nederland waarin je drie keer wordt gelanceerd.

Beleef het Wilde Westen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Durf jij een rit in deze spannende achtbaan wel aan? Kom dit voorjaar en zomer dan naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen! Ga vol adrenaline in de bloedstollende achtbaan de Gold Rush, raas van 40 meter hoogte omlaag in de Free Fall én ontdek alle andere gave attracties.

Western Circus Show en meer

Naast spannende attracties, kun je in Slagharen genieten van diverse spectaculaire shows en optredens. Zo is er deze zomervakantie een gloednieuwe Western Circus Show te zien. Ook zou je dit seizoen zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie, op twee nieuwe podia. In de Music Hall schitteren Randy & Rosie in hun eigen show!

Overnachten als een cowboy

Is één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van de luxe lodges. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door. Ga voor de beste deals naar slagharen.com.

100pmagazine_slagharen

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen.

Delen