100%NL Magazine Bolderman
Delen

Inspiratie nodig voor een stedentrip? Combineer deze steden dan eens!

Wil je volledig verzorgd op reis gaan en genieten van de mooiste steden van Europa? Praag, Florence, Kopenhagen, Brugge? Er is zoveel te zien! Stap in een luxe touringcar en laat je meevoeren in de historie, terwijl verder alles voor je geregeld wordt.

Vier in één!

Waarom kiezen voor één plek, als je in één trip ook naar Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen kunt gaan. Brussel, het centrum van Europa met het Atomium, Manneken Pis en de Grote Markt. Gent, met zijn gemoedelijke sfeer in het historische centrum, met prachtige panden en bootjes die door de grachten varen. Brugge, in zijn geheel één groot openluchtmuseum dat ook Venetië van het Noorden wordt genoemd. En dan Antwerpen, een bruisende stad met zijn wereldhaven aan de Schelde, de Grote Markt met gildehuizen, diamanthandel, talloze musea en bijzondere winkels. En overal waar je komt, kun je bourgondisch genieten en vloeien de beste speciaal bieren rijkelijk uit de tap.

100%NL Magazine Bolderman

Brugge

De brug

In deze stedentrip combineer je de gezellige hoofdstad van Denemarken en het Zweedse Malmö. Kopenhagen – aan de ene kant van de indrukwekkende brug die de twee landen verbindt – heeft een van de langste winkelstraten van Europa; de Strøget. Het is een stad van sfeervolle havens, kastelen en veel water. Aan de andere kant ligt Malmö, een knusse trendy stad in Zuid-Zweden. Waar het futuristische gebouw Turning Torso een groot contrast vormt met de vakwerkhuizen in Lilla Torg.

100%NL Magazine Bolderman

Kopenhagen

Boheems paradijs

Praha, zoals de Tsjechen hun ‘gouden’ hoofdstad aan de Moldau noemen, is een van de mooiste steden van Midden-Europa. Het rijke cultureel en historisch erfgoed concentreert zich aan twee kanten van de beroemde Karelsbrug. Maar ook de directe omgeving van Praag is schitterend. Plaatsen als Nový Bor, Terezín, Mělník, Jicín en het Boheems Paradijs; een bijzonder natuurgebied met grillige rotsformaties. Deze reis is de perfecte combinatie van natuur en cultuur. In Gödöllö, 25 km ten oosten van Boedapest, staat een van de beroemdste keizerlijke paleizen uit de geschiedenis van Hongarije: het Sissi paleis. Het grootste barokke kasteel van Europa, na Versailles.

100%NL Magazine Bolderman

Praag

Kuuroord

Vanuit Montecatini Terme, een van de meest chique kuuroorden in Toscane, bezoek je de mooiste steden. De streek is bekend om het mooie landschap met glooiende heuvels, rijen cipressen, wijn- en olijfgaarden, middeleeuwse steden en de mediterrane zon. Van de Palio in Siena, naar de torens van San Gimignano. En van de Ponte Vecchio in Florence, naar de scheve toren van Pisa. Maak ook een excursie naar Elba, het eiland van Napoleon, in de wetenschap dat je ’s avonds weer lekker kunt bijkomen op een van de terrassen van je eigen kuuroord.

100%NL Magazine Bolderman

Elba

Kijk voor alle voordelige en volledig verzorgde stedentrips en bij te boeken excursies op bolderman.nl

Delen