Je kan straks gratis zwemmen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!
Delen

Je kan straks gratis zwemmen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in het najaar of de winter?  Vanaf 3 november komt de winter naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en Aqua Mexicana!

Winter Slagharen opent weer zijn deuren en bij ieder ticket die je voor het attractiepark koopt, kan je tot en met 16 december ook gratis zwemmen in Aqua Mexicana! Met maar liefst 10 glijbanen en heel veel waterplezier is het een van de leukste waterparken van Nederland!

Van 3 november tot en met 16 december zijn tickets voor attractiepark Slagharen inclusief een gratis ticket voor het spetterende waterpark Aqua Mexicana! Een dagje achtbanen en zwemmen voor dezelfde prijs! 

 

Miracle of Lights

Zodra de avond valt, ontsteken ze het licht. Niet één lampje, maar duizend tegelijk. In een stoet van feestelijke voertuigen begeleid door prachtige muziek rijden ze door het park. En als ze het centrale plein bereiken, volgt een spectaculair avondspektakel met projecties, lasers en vuurwerk!

De show verlicht het park van 3 oktober 2018 t/m 6 januari 2019! Mis het niet! 

Winter Slagharen

Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties, de nieuwe Randy & Rosie Show en kom schaatsen op de ijsbaan. Na een ritje in de Oldtimers of de Gold Rush kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein. Ook bij minder weer zijn er genoeg overdekte avonturen te beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film in El Teatro of maak een rondje door het park met de Monorail.

De Winter Slagharen is iedere zaterdag en zondag is geopend van 3 november tot en met 23 december en ook de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019) geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Delen