100%NL Magazine Keukenhof
Zie ook:
Delen

Het mooiste lentepark ter wereld bezoek je deze meivakantie met je kinderen!

Keukenhof is een uitje voor het hele gezin en er is voor kinderen veel meer te beleven dan genieten van de geuren en kleuren van de bloemen.

Jong en oud

In Keukenhof geniet je van miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen. Het monumentale wandelpark is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen brengt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; je vindt er meer dan 800 soorten in alle kleuren en vormen. Jong en oud beleven er een heerlijk dagje uit in de buitenlucht.

Een paradijs voor kinderen

Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar ze kunnen klimmen en zwieren aan de kabelbaan. Voor de allerkleinsten is er een Nijntje-speeltuin.

Familie-uitje

Terwijl jij geniet van de prachtige bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen, vermaken zij zich bij de kinderboerderij waar ze dieren kunnen aaien in de dierenweide. Of ze klimmen en zwieren aan de kabelbaan bij de speeltuin waar ze kunnen lopen over het water op de stapstenen. Zoek samen naar de uitgang van het doolhof of volg een speurtocht om een echte bloembollen expert te worden.

Fien en Teun

In de meivakantie zijn Fien en Teun in Keukenhof om het bezoek nog leuker te maken!

100%NL Magazine Keukenhof Fien en Teun

In Keukenhof beleef je het fleurigste dagje uit. Een dag vol herinneringen!
Keukenhof is geopend tot en met 15 mei 2022.  Plan je bezoek op www.keukenhof.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof

Delen