Last minute eropuit met je gezin? Dít is gegarandeerd het állerleukste uitje!
Zie ook:
Delen

Last minute eropuit met je gezin? Dít is gegarandeerd het állerleukste uitje!

Had jij eigenlijk geen plannen deze vakantie en heb je last minute toch zin om er samen met je gezin op uit te gaan? Aarzel dan niet en stop met zoeken, want het Wilde Westen van Attractiepark Slagharen heeft alles waar jij en je kinderen naar opzoek zijn.

Leukste uitje voor het gezin

Heel Nederland is momenteel klaar met regen, wind en kou en iedereen snakt naar zon, een blauwe lucht en warmte. Het lijkt er nu eindelijk aan te komen en dat is voor de thuisblijvers heel fijn. Er is afgelopen weken genoeg gegamed en tv gekeken en alle familiespellen zijn ook al meerdere keren gespeeld. Hoewel veel mensen thuis wilden blijven deze zomer, is het misschien toch fijn om er een dagje op uit te gaan met de kinderen. Het mooie weer vraagt daar immers om. Ben jij opzoek naar avontuur voor het hele gezin? Lees dan verder, want dan moeten jullie het Wilde Westen van Attractiepark Slagharen echt ontdekken.

Fantastische activiteiten

Bij Attractiepark Slagharen hoef je niet bang te zijn dat jij of je kinderen zich gaan vervelen, want het park beschikt over zo’n 30 attracties en shows. Zijn je kinderen niet bang voor achtbanen? Ga dan samen in de Mine Train en Gold Rush. Voor een uitzicht over het hele park, ga je samen in reuzenrad Big Wheel. Hebben jullie zin om eens een echte bandiet te worden? Dat kan hier, want in de overdekte familieattractie Red Bandits Adventure ga je op een spannende boottocht waarbij je oog in oog komt te staan met de beruchte Red Bandits. Hoe cool is dat?

Attractiepark Slagharen heeft voor ieder wat wils en dat maakt het zo leuk. Kinderen op jonge leeftijd, maar ook volwassenen vermaken zich hier de hele dag. Het park is heel overzichtelijk en makkelijk te belopen, maar lopen jullie liever niet? Geen probleem, want daarvoor is de nostalgische kabelbaan aangelegd.

Verkoeling

Hopelijk laten we de koude, regenachtige dagen nu achter ons en kunnen we weer genieten van het mooie, zomerse weer. De temperaturen kunnen af en toe flink oplopen en daar is in Attractiepark Slagharen aan gedacht. Er is heel veel verkoeling te vinden. Zo vind je er een waterglijbaan White Water, maar je kunt er ook een watergevecht in Expedition Nautilus houden. Wil je je bezoek aan dit park iets tropischer maken? Bezoek dan het overdekte waterpark Aqua Mexicana. Zo ben je toch een beetje op vakantie…

Shows en entertainment

Tussen al die attracties door hebben jij en je gezin misschien wel zin gekregen om even te rusten. Dat kan in de 4D bioscoop. Scoor tussendoor een lekkere snack om samen op te eten. Naast een bioscoop, wordt er ook een Western Circus show gehouden. Spanning gegarandeerd. Deze show is tot en met 3 september 2023 iedere dag te zien.

Kortom; Attractiepark Slagharen heeft voor ieder wat wils en dit is echt hét perfecte uitje voor jou en je gezin.

Meer informatie over tickets en Attractiepark Slagharen vind je onder deze link. 

Bron en Beeld: In samenwerking met Attractiepark Slagharen

Delen