100pmagazine_Keukenhof
Zie ook:
Delen

LENTEKRIEBELS: met korting naar het mooiste lentepark ter wereld!

Vanaf 24 maart opent Keukenhof na twee jaar eindelijk haar deuren voor bezoekers en dus kun jij weer genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft!

De vogeltjes fluiten en het zonnetje schijnt volop! Krijg jij ook zo’n zin om leuke uitjes te ondernemen? Breng dan eens een bezoekje aan Keukenhof en beleef de lente op haar állermooist!

Proef de lente

Wil jij de échte lentesfeer proeven? Waar kan dat nu beter dan in de Keukenhof? Keukenhof is wereldwijd bekend en is uniek in de wereld. Het mooiste lentepark ter wereld is nu mooier dan ooit! De zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur.

Flower Classics

Flower Classics is het thema van Keukenhof 2022. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze maken al eeuwenlang deel uit van ons leven. Bloemen worden gebruikt als klassieke symbolen in kunst, architectuur en design. Rozen symboliseren liefde en tulpen staan voor de lente! Bij Keukenhof worden al deze klassiekers samengebracht, met de prachtige tulp als stralend middelpunt!

Gezellige en compleet verzorgde dagtocht

Uit met Jonker, trotse partner van Keukenhof, biedt compleet verzorgde dagtochten naar Keukenhof en de Bollenstreek aan vanaf wel 33 (!) verschillende opstaplocaties in ons land. Reis mee in de luxe touringcars, geniet van een kopje koffie onderweg en kom gerust aan in Keukenhof.

Waar bestaat deze unieke dagtocht uit?

Vanaf jouw opstapplek in Nederland wordt je in een luxe touringcar gebracht naar de prachtige bollenstreek.

  • 10:00 uur: Ontvangst aan boord van Rederij van Hulst voor een unieke vaartocht over de Kagerplassen inclusief koffie en appelgebak.
  • 11:30 uur: Bezoek aan de Molen en een prachtige tour langs de vele bloeiende tulpenvelden.
  • 13:00 uur: Bezoek aan Keukenhof. Als partner van Keukenhof ontvang je je entreekaart al in de bus, zodat je gelijk kunt genieten van de kleur en geur van Keukenhof.
  • 17:00 uur: Vertrek vanaf Keukenhof.

Met korting naar de keukenhof!

Dit voorjaar kun jij wel heel voordelig naar de Keukenhof. Met de kortingscode Keukenhof2022 krijg jij wel € 15,00 korting per persoon op deze gezellige dagtocht naar het mooiste lentepark ter wereld. Zo kan het voorjaar niet meer stuk!

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website.

100pmagazine_uitmetjonker_keukenhof

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Uit met Jonker.

Delen