100%NL Magazine HBA
Delen

Dit zijn de leukste uitjes van het voorjaar!

Ben jij ook zo toe aan een beetje zon? De winter heeft nu wel lang genoeg geduurd. Weten wat je in het voorjaar allemaal kan doen? Kom alvast in de lentestemming met deze evenementen in Holland boven Amsterdam. Laat het seizoen maar beginnen!

De Smakelijke Fietstour Westfriesland

Ga met de fiets of met de auto op een culinaire tocht door de regio Westfriesland. Je gaat naar vijf toprestaurants en je komt langs vijf hotspots die typerend zijn voor deze regio. De tours zijn op 22 maart, 29 juli en 26 juli. Voor de Smakelijke Fietstour van 22 maart en 19 juli kun je twee startbewijzen winnen. Doe snel nog mee! De actie sluit op 14 maart.

100%NL Magazine HBA

Vini Amici

In de prachtige Grote Kerk van Alkmaar vindt van 20 t/m 22 maart een nieuw evenement plaats: Vini Amici. Op dit wijnfestival is een proeverij van ruim 200 wijnen en bubbels met bijpassende gerechten en hapjes. Ook zijn er chefs-diners die worden verzorgd door drie chef-koks en is er livemuziek van regionale artiesten.

100%NL Magazine HBA

Hoorn Modestad

Ben je benieuwd naar de nieuwe voorjaarsmode? In het weekend van 21 en 22 maart wordt het historisch hart van Hoorn omgetoverd tot modehoofdstad van Noord-Holland. Elke winkel heeft een eigen programma met acties en aanbiedingen en op straat is er vertier in de vorm van muziek en theater.

100%NL Magazine mode

Paasveetentoonstelling

Het is geen grap, op woensdag 1 april is de traditionele jaarlijkse Paasveetentoonstelling in Schagen. Deze wordt al sinds 1894 gehouden. Naast de vleesveekeuring is er een beurs, een kleindierenshow, markt en old timershow. De meeste feestgangers zijn te vinden in en rond de cafés die de tap openen rond het middaguur wanneer het laatste vee weer richting stal is vertrokken.

100%NL Magazine HBA

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam

Delen