100%NL Magazine High Wine
Delen

Ultiem uitje: geniet van een luxe high wine op het water!

Pak de datumprikkers er maar bij en trommel je beste vrienden op: een high wine op het water wordt jullie volgende uitje!

Luxe High Wine op het water

Of je nu binnenkort een feestje te vieren hebt of gewoon toe bent aan een ontspannen uitje: een luxe high wine op het water is al-tijd een goed idee!

Laat het even op je inwerken… op een boot samen met je beste vrienden en familie, genieten van overheerlijke wijn, lekkere hapjes en een zacht zonnetje. Dat willen we toch allemaal? Wist je dat je bij Rederij van Hulst aan het juiste adres bent als het gaat om op maat gemaakte arrangementen?

Rederij van Hulst

Rederij van Hulst is gespecialiseerd in culinaire rondvaarten en feesten op het water. Voor particulieren en groepen. Ontdek het prachtige waterlandschap in en om het Groene Hart en de veelzijdige Kagerplassen.

Verken de veelzijdige Kagerplassen vanaf het water! Maak een rondvaart over de schitterende Kagerplassen, langs molens, polders, koeien, meren pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten. Bezoek en werkende molen. De toeristenmarkt van Katwijk aan zee, Gouda of veelzijdige Kagerplassen. Laat Nederland in al haar schoonheid aan je voorbijglijden, twijfel je geniet van het zomer zonnetje.

Korting!

Wil jij binnenkort genieten van een geweldige rondvaart aan boord van Rederij van Hulst? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Speciaal voor alle volgers van 100%NL Magazine mogen wij een korting van 20% aanbieden.

Boek je rondvaart hier, gebruik de code 100NLWEB en geniet van maar liefst 20% korting!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rederij van Hulst

Delen