100%NL Magazine Photobooth
Delen

Maak je feestje nóg leuker met deze verrassing voor je gasten!

Vier jij binnenkort een feestje en wil je er zeker van zijn dat het een moment wordt om nooit meer te vergeten? Haal dan deze verrassing voor je gasten en maak alles nóg leuker!

Photobooth

Sta je op het punt om je droombruiloft te plannen, staat je verjaardag om de hoek, heeft je bedrijf iets te vieren of ben je gewoon in de stemming voor een feestje zonder speciale reden? Nou, hebben wij de perfecte toevoeging voor jouw evenement: een photobooth!

Stel je dit voor: jouw gasten verzamelen zich bij eenonbemande photobooth om de meest hilarische, gekke foto’s, video’s en boomerangs te maken. En maak je geen zorgen, iedereen kan ongelimiteerd foto’s maken en printen.

Fotopaaltje

Foto @bylambui

De photobooth kan op drie fantastische manieren worden gebruikt:

Foto’s maken en direct printen

De photobooth maakt maar liefst drie prachtige foto’s van jou, je vrienden, je familie.. Deze worden vervolgens afgedrukt op een volledig gepersonaliseerde fotostrip. En het beste deel? Er rollen altijd twee fotostrips uit de photobooth, zodat iedereen een foto kan meenemen als aandenken. Je kunt zoveel foto’s maken en printen als je maar wilt tijdens je evenement.

Boomerang

Ook is het mogelijk om een korte boomerang van een paar seconden opnemen, die dan in een grappige loop wordt afgespeeld. Net zoals de foto’s kunnen deze Boomerangs via e-mail worden verstuurd of door simpelweg een QR-code te scannen, wordt de Boomerang naar je telefoon gestuurd!

GIF

Hier worden weer drie foto’s genomen, maar in plaats van afdrukken, worden ze samengevoegd in een geinige GIF. Dit zorgt voor een speels effect dat online gedeeld kan worden.

En het wordt nog beter! Je kunt ervoor kiezen om de photobooth zorgeloos te laten bezorgen door de bezorgers. Zij brengen de photobooth vóór aanvang van je evenement, en zetten deze op, zodat je de photobooth direct kunt gaan gebruiken. Uiteraard halen ze hem na afloop weer op. Maar als je liever zelf de regie hebt, kun je de photobooth ophalen bij een van de ophaal-locaties in de omgeving van Amsterdam. De photobooth is compact en past in vrijwel elke auto.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige toevoeging op je evenement, dan is Fotopaaltje dé plek waar je moet zijn! Ga snel naar de website voor meer informatie en boek vandaag nog een photobooth om een onvergetelijke dosis plezier te garanderen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotopaaltje

Delen